20 C
Σάμος
12/10/2025
Σαμιακά

Στο περίμενε..για τη λειτουργία του Κολυμβητήριου Καρλοβάσου

Δεν υπάρχει κάτι νεότερο όσο άφορα την λειτουργία του δημοτικού Κολυμβητήριου Καρλοβάσου, δηλώνει στο Ράδιο Αρμονία ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ Μάκης Αϊδινης. «Εμείς», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ ,«επιδιώξαμε την συνάντηση με τον κ. Αγγελόπουλο μιας και ήταν στο νησί ο τεχνικός και εθνικός προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας κολύμβησης Κ.Ο.Ε κ. Χούμας, όπου μας έγινε ενημέρωση για την πορεία του κολυμβητηρίου. Στη συνάντηση μας ανακοινώθηκε ότι θα λειτουργήσει πιλοτικά αρχές Σεπτεμβρίου και για 3 μήνες».

Ο κ. Αϊδίνης σε ερώτηση της δημοσιογράφου Σταματίας Ράπτη αν έχει εκδοθεί άδεια για το δημοτικό κολυμβητήριο, ο ίδιος δήλωσε ότι μέχρι και τις 30 Αυγούστου δεν είχε εκδοθεί σχετική άδεια.

Ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ επισημαίνει ότι λόγω της καθυστέρησης της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου για τους ίδιους, η κολυμβητική χρονιά έχει τελειώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοτική αρχή προσανατολίζεται να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.

Μακάρι!!

Related posts

Νέο Προεδρείο στην Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Σάμου – Επίτιμος Πρόεδρος ο Αλ. Χρήστου

admin

Αλλαγές στα δρομολόγια του Blue Star Myconos λόγω απεργίας – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

admin

Πανεργατική απεργία στις 14 Οκτωβρίου ενάντια στο 13ωρο

admin

Με 1566, MyHealth και finddoctors: Το Νοσοκομείο Σάμου εντάσσεται στο Ενιαίο Ηλεκτρονικό Ραντεβού

admin

Ευάγγελος Μαρνέζος: Η Σάμος ταξιδεύει στο Λονδίνο με νέους τουριστικούς χάρτες

admin

Χειροπέδες σε δύο μέλη κυκλώματος διακίνησης – Έφερναν μετανάστες στο Ποτάμι Καρλοβάσου

admin

Πιστοποίηση από τα Special Olympics στο 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σάμου

admin

Γιατί δεν μονιμοποιούν τους εποχικούς πυροσβέστες; – Η απάντηση του Κοτρίδη

admin

Πάνω από 100 χιλιάδες αφίξεις από την Τουρκία στο τουριστικό λιμάνι της Σάμου

admin