13/08/2026
Σαμιακά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων στο ΚΥΤ στη θέση Ζερβού

ZERBOY

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα υποδεθούν την Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε κ. Ιλβα Γιόχανσον στη Σάμο, κάτοικοι τους νησιού, καθώς εμφανίζονται αντίθετοι με την λειτουργία της νέας δομής στη θέση Ζερβού.

Το κάλεσμα στον κόσμο γίνεται μέσω του διαδικτύου ώστε να βρεθούν το πρωί της Δευτέρας 29.3 στις 09.30 έξω από το νέο ΚΥΤ.

Η κ. Γιόχανσον κατά την επίσκεψη της στη Σάμο θα συνοδεύεται από τον υπουργό μετανάστευσης και ασύλου Νότη Μηταράκη. Το πρωί της Δευτέρας θα συναντηθούν με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Σάμου κ. Β.Πανουράκη και το Δήμαρχο Αν. Σάμου, κ. Γ.Στάντζο.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο ΚΥΤ στο Βαθύ. Τέλος, θα επισκεφθούν τη νέα δομή στη θέση Ζερβού, προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αύξηση 10,9% στην επιβατική κίνηση του αεροδρομίου Σάμου τον Ιούλιο

Ψήφισμα του Νοσοκομείου Σάμου για την απώλεια του Νίκου Κακλαμάνη

Σάμος: Επείγουσα αεροδιακομιδή 13χρονου στην Αθήνα με συμπτώματα νόσου των δυτών

Ο πρώην Διοικητής ΓΝ Σάμου Λάζαρος Θεόφιλος προτείνει να ονομαστεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού σε «Νίκος Κακλαμάνης»

«Ήξερες να ακούσεις, να απαντήσεις, να συμβουλέψεις»: Ο διευθυντής της ΜΕΘ Γ.Ν. Σάμου Φάμπιο Τζιαρντίνα αποχαιρετά τον Νίκο Κακλαμάνη 

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κακλαμάνης