27.9 C
Σάμος
09/05/2025
Σαμιακά

Συνάντηση Μητροπολίτη Σάμου με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Ευσέβιος, ευρισκόμενος στην Αθήνα, επισκέφτηκε χθες, Τετάρτη 31η Οκτωβρίου 2018, τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ.κ. Δημήτριο Βίτσα, προς τον οποίον κατέθεσε τον προβληματισμό του και την αγωνία του για το δυσεπίλυτο πρόβλημα των προσφύγων-μεταναστών.

Τον ενημέρωσε για την υπάρχουσα εκρηκτική κατάσταση στην Πρωτεύουσα της Σάμου και ανέφερε, πώς πολλοί συντοπίτες μας έχουν την αίσθηση πλέον, ὅτι «κινδυνεύουμε νά μετατραποῦμε σέ μετανάστες στο ἴδιο μας τόν τόπο».

Ο κύριος Υπουργός πιεζόμενος υποσχέθηκε, ότι συντόμως, εντός του Νοεμβρίου, θα προβεί σε κινήσεις διευθέτησης του προβλήματος.

Related posts

Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το Εθνικό Σχέδιο Εναέριας Διάσωσης (ΕΣΕΔΑ) – Οριστικός Κατάλογος Βάσεων Ετοιμότητας, εκτός η Σάμος

admin

Έλλειψη Κερμάτων στη Σάμο: Παρέμβαση του Επιμελητηρίου στην Τράπεζα της Ελλάδος

admin

Καρλόβασι: Εορτασμός Ύψωσης Σημαίας Σαμιακής Επανάστασης 1821

admin

Tour De Samos 2025: Η 5η έκδοση του Αγώνα Ακριβείας Κλασικών Αυτοκινήτων έρχεται 6-9 Ιουνίου στη Σάμο

admin

Χρυσή Βαρδινογιάννη και Νικόλαος Ντε Γκρες στους Φούρνους με την Axion Hellas

admin

AQUA BLUE: Δρομολόγια πλοίου για Εύδηλο και Καρλόβασι έως 31/10/2025

admin

Ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Αλ. Κουβακάς για φωτιά ΧΥΤΑ Σάμου: «Βελτιώνεται η κατάσταση»

admin

Ε.Κ. Σάμου: Ηχηρό «Όχι» στα σχέδια εγκατάστασης 52 ανεμογεννητριών στην Ανατολική Σάμο

admin

Συναγερμός στη Σάμο: Πυρκαγιά σε εξέλιξη στον ΧΥΤΑ

admin