25 C
Σάμος
08/06/2025
Περιφερειακά

Συνάντηση Περιφερειάρχη με Τουρκική Αντιπροσωπεία από την Σμύρνη

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε σήμερα 02.06.2023 με Τουρκική αντιπροσωπεία αποτελούμενη από εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης της Σμύρνης και επιχειρηματίες, με αφορμή το πρώτο δρομολόγιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα εγκαινιάζοντας για φέτος την γραμμή Μυτιλήνη – Σμύρνη.

Ο Περιφερειάρχης καλωσόρισε την αντιπροσωπεία των Τούρκων επισκεπτών και συζήτησε τρόπους συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών ώστε να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το τουριστικό ρεύμα από τα απέναντι παράλια.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Υποδεχτήκαμε σήμερα από την Σμύρνη την Τουρκική Αντιπροσωπεία και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε θέματα που μπορούν να διευκολύνουν την έλευση Τούρκων επισκεπτών στην Λέσβο και στα άλλα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς η Περιφερειακή Αρχή με τις ενέργειες της και τις στοχευμένες δράσεις της στην Λέσβο, στην Χίο και στην Σάμο, έχει αυξήσει το τουριστικό ρεύμα από την Τουρκία και αυτό είναι εμφανές πλέον. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, καθώς έχω ξανά πει πως ο εξ ανατολών τουρισμός είναι η κορωνίδα της τουριστικής ανάπτυξης των νήσων μας».

Related posts

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην 5η Real Estate Εκθεση στην Αθήνα

admin

Σε τροχιά υλοποίησης η μελέτη για τον νέο οδικό άξονα Κοκκάρι – Μυτιληνιοί

admin

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Περιφερειάρχης

admin

Ιστορική Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου στις Οινούσσες

admin

«Νέα Δυναμική»: Συμπεράσματα και θέσεις από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου στις Οινούσσες

admin

Με νέο μηχάνημα έργου για χορτοκοπή και κλαδονομή ενισχύθηκε η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

admin

Συνάντηση Κ. Μουτζούρη με Τούρκους επιχειρηματίες μετά την εκδήλωση της Περιφέρειας στο Αϊβαλί

admin

Άνοιγμα του Βορείου Αιγαίου στην τουρκική αγορά: Παρουσιάσεις, συναντήσεις και νέες συνεργασίες σε Αϊβαλί και Σμύρνη

admin

Εκδηλώσεις Τιμής στη Σάμο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου – Κυριακή 25 Μαΐου

admin