24/04/2025
Δήμος

Συνάντηση της “Παιδικής Φωλιάς” με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου

 

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, αντιπροσωπεία παιδιών της Παιδικής Φωλιάς συνοδευόμενα από την Πρόεδρο του Συλλόγου «ΟΜΟΝΟΙΑ» Παγώνδα και υπεύθυνη της Εφημερίδας Παιδική Φωλιά, κ. Αγγελική Βαλεοντή-Δεμερτζή, επισκέφθηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο, προκειμένου να πάρουν συνέντευξη, από το Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Γεώργιο Στάντζο.

Οι μικροί δημοσιογράφοι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έθεσαν ερωτήματα σχετικά με τις παιδικές χαρές του Ηραίου και του Παγώνδα, το σχολείο του Παγώνδα, το Γήπεδο και το Ιατρείο του Ηραίου και εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με τη συντήρηση του Λαογραφικού & Ιστορικού Μουσείου Παγώνδα.

Τα παιδιά ζήτησαν τη στήριξη του Δημάρχου και τη βοήθειά του, προκειμένου να μην ξεχαστούν τα αιτήματα τους και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την άμεση ανταπόκρισή του.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά που γέμισαν με χαμόγελα και φωνές το Δημαρχιακό Μέγαρο τονίζοντας ότι η Εφημερίδα «Παιδική Φωλιά Παγώνδα» θα υποστηριχτεί και θα ενισχυθεί καθότι καλλιεργεί τα νιάτα, καλλιεργεί ανθρώπους. Αφορά όλο το Νησί και είναι Πολιτισμός.

Τέλος, ο Δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία τέτοιου είδους πρωτοβουλίες να γίνονται σε πιο συχνό επίπεδο, καθότι αποτελούν όχι μόνο κοινωνικές αλλά και εκπαιδευτικές εμπειρίες που ενισχύουν την κοινωνικοποίηση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών.

Related posts

Υπόμνημα διαμαρτυρίας για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια κατέθεσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου

admin

Επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Καρλοβασίου

admin

Ανα.Σ.Α.: Στο επίκεντρο ο ΧΥΤΑ και η καθημερινότητα των πολιτών ενόψει του Δημοτικού Συμβουλίου

admin

Ανατολική Σάμος: Ελέγχθηκε η ποιότητα του νερού σε οκτώ σημεία

admin

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου τη Μ. Δευτέρα

admin

Φράγμα Καρβούνη: Υπογράφηκε η σύμβαση για την ωρίμανση των μελετών

admin

“Α.Ε. KARLOVASI CUP 2025”: Διήμερο Ποδοσφαίρου στη Σάμο

admin

Σάμος: Ισχυρές Βροχές και Καταιγίδες από Κυριακή 06/04 έως Δευτέρα 07/04

admin

Αιχμές Καρρά για την δημοτική αρχή Ανατολικής Σάμου: Η “αδιαφορία” οδήγησε σε απώλεια θέσεων εργασίας

admin