23.9 C
Σάμος
08/06/2025
Δήμος

Σύσκεψη για τον τουρισμό Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 28  Μαρτίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου κοινή σύσκεψη εκπροσώπων των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου για τον τουρισμό. Στην σύσκεψη μετείχαν από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου ο Δήμαρχος κ. Πάρης Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ευάγγελος Καρβελάς, η σύμβουλος για θέματα τουρισμού κ. Μαρίκα Νιώτη και οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου κα Νόπη Ροδίτου και κ. Κώστας Κτίστου. Από τον Δήμο Δυτικής Σάμου μετείχαν ο Αντιδήμαρχος Οικομικών, Αθλητισμού, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων κ. Ευάγγελος Μαρνέζος και η ειδική  συνεργάτης για θέματα τουρισμού κ. Ευρυδίκη Καρύδη.

Στην σύσκεψη που έγινε σε γόνιμο και θετικό κλίμα συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η αναγκαιότητα προβολής του νησιού ως ενιαίος τουριστικός προορισμός, η συνεχής συνεργασία των δύο Δήμων για την ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών που θα εδράζονται στην ανάδειξη της Σάμου, στην προβολή μέσα από στοχευμένες στρατηγικές και ενέργειες καθώς και στην συνεχή επικοινωνία μεταξύ των δύο Δήμων.

Related posts

Προβολή στην Ιταλική αγορά με πρωτοβουλία των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Άρχισαν τα όργανα: Παραιτήθηκε η Μαρία Φιλιππή από Εντεταλμένη Σύμβουλος Ψηφιακής Πολιτικής

admin

“Tsunami Ready” η Ανατολική Σάμος: Προσδιορίστηκαν χώροι καταφυγής, οδοί διαφυγής και έρχονται ασκήσεις

admin

Το 8ο Τρόπαιο “Λυκούργος Λογοθέτης” έρχεται στο Καρλόβασι – Αγώνες δρόμου για όλες τις ηλικίες

admin

Εξελίξεις στο θέμα των Ανεμογεννητριών στην Ανατολική Σάμο: Ενημέρωση από την ΑΝΑΣΑ μετά τις Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

admin

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τη συνεδρίαση του ΔΣ Ανατολικής Σάμου

admin

Μπορεί Αντιδήμαρχος Οικονομικών να είναι ταυτόχρονα και συμβασιούχος υπάλληλος;

admin

Καθυστερήσεις και αστοχίες στο έργο οδοποιίας 1,33 εκατ. – Η ΑΝΑ.Σ.Α. καλεί τη Δημοτική Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της

admin

Πώς μπορούν οι σύγχρονες επεμβάσεις αισθητικής να αναδείξουν τη θηλυκότητά σας

admin