20.5 C
Σάμος
14/10/2025
Σαμιακά

Την δικιά της μπύρα θα αποκτήσει η Σάμος ;

Την δικιά της μπύρα ίσως αποκτήσει η Σάμος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Samos24, Γάλλοι επιχειρηματίες σκέφτονται πολύ σοβαρά να πραγματοποιήσουν μεγάλη επένδυση στο νησί μας.

Οι Γάλλοι,με τα όσα έγιναν γνωστά σε εμάς, προσανατολίζονται στη δημιουργία μιας μικρής ζυθοποιίας στο νησί, όπου θα παράγεται και θα εμφιαλώνεται φρέσκια μπύρα.

Στα σχέδιά τους είναι και η ανέγερση νέας ξενοδοχειακής μονάδας.

Στο παρελθόν, εισαγωγέας ελληνικών προϊόντων στη Σουηδία με καταγωγή από τη Σάμο, είχε δείξει ενδιαφέρον να φτιάξει ζυθοποιία στο Καρλόβασι.

Ελπίζουμε τα επενδυτικά σχέδια των Γάλλων, να πάρουν σάρκα και οστά, με στόχο την ανάπτυξη της Σαμιακής οικονομίας και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Related posts

Συνέντευξη: «Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας δεν είναι πολυτέλεια — είναι επένδυση στην ασφάλεια και την αξιοπρέπεια»

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Θετικό πρόσημο για τον Σεπτέμβριο – Σταθερή εικόνα στο εννεάμηνο του 2025

admin

Δημόσια Υγεία και κλιματική κρίση

admin

Απεργιακή κινητοποίηση στη Σάμο κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου

admin

Σφοδρή επίθεση Βολακάκη: «Η ΕΤΕΜ ουσιαστικά δεν υπάρχει – Ολοκλήρωσε το έργο της προεκλογικά για να ρίξει στάχτη στα μάτια»

admin

Αναβολή της δίκης του 47χρονου εκπαιδευτικού για διακεκριμένη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων

admin

Νέα αποβίβαση μεταναστών στη Σάμο — Καρέ καρέ η άφιξη στη παραλία Τσάμπου

admin

Νέο Προεδρείο στην Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Σάμου – Επίτιμος Πρόεδρος ο Αλ. Χρήστου

admin

Αλλαγές στα δρομολόγια του Blue Star Myconos λόγω απεργίας – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

admin