23/05/2026
Δήμος

Την Παρασκευή το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διοργανώνει το ετήσιο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου την Παρασκευή, 02/12/2022 στην πλατεία Πυθαγόρα.

Η εκδήλωση αυτή, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για φέτος, γίνεται με την πολύτιμη συνδρομή της Φιλαρμονικής ορχήστρας «Βαθύλλος-Αντώνης Γεροχριστοδούλου», που, από τις 20:00, θα περάσει μέσα από τον εμπορικό δρόμο μαζί με τον Άγιο Βασίλη, και θα καταλήξει στην Πλατεία Πυθαγόρα. Έπειτα, στις 20:30, θα ακολουθήσουν χριστουγεννιάτικα χορευτικά από τη σχολή χορού “Samos School of Dance”, χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική και νεανική χορωδία της Μητρόπολης Σάμου «ΕυΩΔΗα» και το άναμμα του δέντρου με πυροτεχνήματα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με το Μουσικό Σχολείο Σάμου και τέσσερα χορωδιακά του σχήματα.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση το σαμιώτικο κρασί, και ο ΕΟΣ Σάμου θα είναι εκεί να προσφέρει κέρασμα.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο: Ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το Χωροταξικό Τουρισμού

Η «Συμμαχία Πολιτών» για την αποχώρηση του Παναγιώτη Λυμπέρη και την είσοδο του Μανώλη Ευγενικού στο ΔΣ

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο πρώην δήμαρχος Καρλοβάσου Παναγιώτης Λυμπέρης

Ασφαλής πρόσβαση στο σχολείο Παγώνδα ζητά η ΑΝΑΣΑ: «Δεν υπάρχει περιθώριο για προχειρότητα»

«Προϋπολογισμός ακρίβειας»: Η ΑΝΑΣΑ καταψήφισε τον προϋπολογισμό 2026 του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Νέοι προβλήτες και 74 θέσεις ελληνισμού για το λιμάνι Καρλόβασου με 2,5 εκατ. ευρώ