27/04/2026
Σαμιακά

Το Arion Hotel & Saint Nicholas στηρίζει τον Ε.Ο.Σ.Σάμου

Ο Εμπορικός Διευθυντής του Ε.Ο.Σ. Σάμου, κ. Τίτος Φραντζής, εξέφρασε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τις θερμές ευχαριστίες του προς την οικογένεια Χατζηανδρέου, ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων Arion & Saint Nicholas, για την πολύτιμη στήριξη και προβολή που παρέχουν στα προϊόντα του συνεταιρισμού.

«Στηρίζοντας τα ελληνικά προϊόντα, στηρίζουμε την οικονομία του τόπου μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φραντζής, επισημαίνοντας τη σημασία της συνεργασίας με τοπικές επιχειρήσεις.

Παράλληλα, ο Εμπορικός Διευθυντής απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υπεύθυνη υποδοχής των ξενοδοχείων, κ. Καραμπέτσου, για την άψογη συνεργασία και την πηγαία ευγένεια που επιδεικνύει.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Ιωάννα Καραγιάννη τερμάτισε στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και ετοιμάζεται για τον ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

Απεργία σε παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ: Διαδήλωση έξω από το Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου

Σάμος: Εννέα γιατροί παρουσίασαν τα νεότερα δεδομένα για τον εμβολιασμό σε εσπερίδα του «ΕυΠο»

Δώδεκα χρονών σκυλίτσα κακοποιήθηκε άγρια στη Σάμο

Διεθνής διάκριση για το εστιατόριο «Αφροδίτη» στο Πυθαγόρειο και τον Chef Ευάγγελο Μπιλιμπά

Δύο συλλήψεις για διακίνηση παράνομων μεταναστών στη Σάμο με αμοιβή 3.000 ευρώ ανά άτομο