23/04/2026
Σαμιακά

Το ΣΔΕ Καρλοβάσου στο οινοποιείο Βακάκη

Τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου του κ. Νίκου Βακακη στην περιοχή της Μεγάλης Λάκκας της περιφέρειας Καρλοβάσου, στα πλαίσια του Project με στόχο την έκδοση σχολικής εφημερίδας.

Ο ιδιοκτήτης του οινοποιείου υποδέχθηκε τους μαθητές και τους καθηγητές του Σχολείου και τους ξενάγησε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησής του. Ο κ. Βακάκης εξήγησε τον τρόπο παραγωγής και εμφιάλωσης του κρασιού σήμερα αντιπαραβάλλοντας τον με τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής. Η επίσκεψη στο οινοποιείο προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων.

«Ευχαριστούμε τον κ. Βακάκη για την πρόσκληση και την ξενάγηση. Στα πλαίσια του project θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις με στόχο τη γνωριμία των μαθητών μας με τα τοπικά προϊόντα και την τοπική επιχειρηματικότητα» αναφέρει το Σχολειό Δεύτερης Ευκαιρίας Καρλοβάσου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Ε.Σ.Π.Ε.Ε. Σάμου στις εορταστικές εκδηλώσεις της 79 ΑΔΤΕ για τον Άγιο Γεώργιο

Εμπορικός Σύλλογος Σάμου: Πέντε χρόνια μετά τον σεισμό τα ετοιμόρροπα κτήρια απειλούν ανθρώπινες ζωές

Άγιος Γεώργιος: Διπλές εκδηλώσεις στη Σάμο για τον Προστάτη του Στρατού Ξηράς

Σκυλάκι εγκλωβισμένο σε πηγάδι στα παλιά βυρσοδεψεία Καρλοβάσου εντόπισαν τρεις τουρίστριες

Εργατικό Κέντρο Σάμου και ΑΔΕΔΥ: Απεργία και συγκεντρώσεις την Πρωτομαγιά σε Σάμο και Ικαρία

Ο σύλλογος «ΕυΠο» και ο Ιατρικός Σύλλογος Σάμου διοργανώνουν εσπερίδα για τον εμβολιασμό