27/11/2025
Σαμιακά

Τρεις εκθέσεις για τα τοπικά μας προϊόντα το καλοκαίρι από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

Με στόχο την συνεχή προβολή της τοπικής πολιτιστικής ταυτότητας των τριών νησιών μας, μέσα από τα τοπικά προϊόντα και την γαστρονομία, η  Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, αναβαθμίζει ποιοτικά το περσινό επιτυχημένο εγχείρημα «Ο τουρισμός συναντά τα τοπικά προϊόντα των νησιών μας.

«Φέτος θα πάμε ακόμα καλύτερα »  δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης  Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο Μάνο Στεφανάκη, στο ράδιο Αρμονία.

Ο κ. Κατρακάζος αναφέρθηκε στην πραγματοποίηση τριών εκθέσεων, ενώ υποστήριξε ότι η μεγάλη έκθεση στην παραλιακή λεωφόρο της Σάμου, στο διάστημα 10-12 Αυγούστου, θα είναι ποιοτικά αναβαθμισμένη.

Η  έκθεση εντάσσεται σε πανελλαδικό επίπεδο, στα γεγονότα του καλοκαιριού που αφορούν τον οίνο-γαστρονομικό τουρισμό, σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και άλλων φορέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι άλλες δυο εκθέσεις θα γίνουν στο Πυθαγόρειο και στο Καρλόβασι.

Την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, παρουσία των παραγωγών.

 

Related posts

Απογραφή ζωικού κεφαλαίου 2025 στη Σάμο

Παρουσίαση του «Ούντο» της Έλενας Χουσνή στο Μαλαγάρι με συνδιοργανωτή τον «ΕυΠο»

Γενική Συνέλευση και εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου στις 4 και 5 Δεκεμβρίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου

Απεβίωσε ο Νικόλαος Σούτος – Επιθυμία της οικογένειας για δωρεές αντί στεφάνων σε φορείς της Σάμου

Η 79 ΑΔΤΕ και το Μουσικό Σχολείο Σάμου σε μια ξεχωριστή εκδήλωση