23.9 C
Σάμος
13/06/2025
Σαμιακά

Υποχρεωτική η καρτέλα ενημέρωσης πελάτη στα τουριστικά καταλύματα

Ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων  Ν.Σάμου , ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με την “ Καρτέλα Ενημέρωσης Πελάτη”.

Κάθε επιχειρηματίας ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων υποχρεούται σύμφωνα με την παρ.4 του άρθρου 50 του Ν.4403/2016 (ΦΕΚ Α’/125) να προμηθευτεί τις εν λόγω καρτέλες και να τις αναρτήσει σε εμφανές σημείο της επιχείρησης του. Επισημαίνεται δε, ότι  η μη προμήθεια και ανάρτηση της καρτέλας αυτής την οριζόμενη χρονική περίοδο , σε τυχόν έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί από τα αρμόδια όργανα του Υπουργείου Τουρισμού, επιφέρει το προβλεπόμενο εκ του νόμου πρόστιμο και τις προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Υπενθυμίζουμε , ότι οι επιχειρηματίες οφείλουν να προμηθευτούν την Καρτέλα Ενημέρωσης Πελάτη, το αργότερο μέχρι τις 20 Μαΐου 2018 .

Για πληροφορίες, τα μέλη, μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του συλλόγου και στο τηλ. 22730-23055 & φαξ. 22730-23783, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 08:00 έως 15:00.

Related posts

Οριστικό: «Πράσινο φως» για τον διαγωνισμό του Μαγνητικού Τομογράφου στη Σάμο

admin

Γ.Ν. Σάμου: Επιτυχής η πρώτη δημιουργία αγγειακής προσπέλασης (φίστουλα) για αιμοκάθαρση

admin

Το μήνυμα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για τη λήξη της σχολικής χρονιάς

admin

Δεύτερη γέννα σε ασθενοφόρο μέσα σε ένα μήνα στη Σάμο

admin

Ασφυξία σε πολίτες και επαγγελματίες – Καθυστερήσεις 2-4 μηνών για ένα πιστοποιητικό από το Υποθηκοφυλακείο

admin

Σάμος: Διπλή γιορτή για τον Ποιμενάρχη Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων κ.κ. Ευσέβιο

admin

 Νέα Ψηφιακή Εποχή για την Ενοικίαση Αυτοκινήτων στη Σάμο με την νέα ιστοσελίδα του Aramis Rent a Car

admin

«Ταξίδι στο φως και στον χρόνο» από το Δημοτικό Σχολείο Βαθέος

admin

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Σάμου στο πλευρό του Κ.Η.Φ.ΑμεΑ «Η Μέλισσα»

admin