17/10/2026
Σαμιακά

Χρυσός ο Κυριάκος Σαράντου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δυναμικού Τριάθλου της IPL

kyriakos

Powerlifting: Η σημαντικότερη διοργάνωση του έτους για το Δυναμικό Τρίαθλο .

Πρώτος αναδείχθηκε ο Κυριάκος Σαράντου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δυναμικό τρίαθλο της IPL, στη κατηγορία single bench press με 225 kg στις πιέσεις στήθους. Ο αθλητής μας κατέκτησε και την πρώτη θέση στο σύνολο bench press σε όλες τις κατηγορίες!.

«Συγχαρητήρια στον αθλητή μας @kuriakos_christos  Σαράντου για την πρώτη θέση και νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 225 κιλά στο  bench press- πιέσεις στήθους (κάτοχος του προηγούμενου με 215 κιλά) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δυναμικό τριάθλου της IPL!!!» σχολίασε μετά την μεγάλη νίκη του Κυριάκου Σαράντου ο προπονητής του, Γιώργος Κάππας.

To powerlifting ή δυναμικό τρίαθλο είναι ένα άθλημα δύναμης όπου οι αθλητές έχουν τρεις προσπάθειες για να σηκώσουν το μέγιστο δυνατό βάρος σε κάθε μία από τρεις ασκήσεις, το squat (κάθισμα με μπάρα), την πίεση πάγκου και το deadlift (άρση).

Χρυσός ο Κυριάκος Σαράντου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δυναμικού Τριάθλου της IPL

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Σινέ Ολύμπια: 66 χρόνια κινηματογραφικής ιστορίας στη Σάμο

Σάμος: Χωρίς φοιτητική στέγη 42 δικαιούχοι στο Καρλόβασι

Η Σάμος διεκδικεί ξανά τη γερμανική αγορά: Από 60.000 Γερμανούς τουρίστες έπεσε στους 20.000

Η 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ» μοιράζει ψωμί και καφέ στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη για την Παγκόσμια Ημέρα Άρτου

Ικαρία: Παραμένουν τα εκπαιδευτικά κενά στο Δημοτικό Ευδήλου

Πανσαμιακό συλλαλητήριο για την Υγεία την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, με αφετηρία το Νοσοκομείο Σάμου