09/07/2026
Πολιτιστικά

Θεατρική παράσταση από τον Όμιλο «Παράλληλοι Χώροι» του Μουσικού Σχολείου Σάμου

Moysiko sxoleio san galajidivtika karavia

…σαν γαλαξιδιώτικα καράβια

Η θεατρική ομάδα «Παράλληλοι Χώροι» του Μουσικού Σχολείου Σάμου θα παρουσιάσει την παράσταση «…σαν γαλαξιδιώτικα καράβια», εμπνευσμένη από το λεύκωμα του Ναυτικού Μουσείου Γαλαξιδίου και το μυθιστόρημα της Εύας Βλάμη «Σκελετόβραχος».

Η σκηνοθεσία και η σύνθεση του υλικού έχουν ανατεθεί στον Μιχάλη Ζαμπούνη, ενώ η Κατερίνα Νικολαΐδου έχει τον ρόλο της βοηθού σκηνοθέτη και υπεύθυνης της ομάδας. Οι φωτισμοί, ο ήχος και η τεχνική υποστήριξη θα είναι υπό την επίβλεψη του Φώτη Βασιλάκου και του Βαλάντη Δημητρέλια.

Τα σκηνικά και τα κουστούμια έχουν σχεδιαστεί από τον Μιχάλη Ζαμπούνη και την Κατερίνα Νικολαΐδου, ενώ η πρωτότυπη μουσική σύνθεση ανήκει στη Μελαχροινή Βασιλείου. Τη μουσική θα εκτελέσουν οι Μελαχροινή Βασιλείου (πιάνο), Θοδωρής Γούναρης (βιολί), Μίρκο Ζαμπούνης (κιθάρα) και Ευγενία Ζαφειράτου (ούτι).

Στην παράσταση συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Μάνος Αγγέλικας, Μελαχροινή Βασιλείου, Θοδωρής Γούναρης, Βίβιαν Δενδρινού, Μίρκο Ζαμπούνης, Ευγενία Ζαφειράτου, Μαρία Θεοχαροπούλου, Μαργαρίτα Μένγκ, Αλεξάνδρα Θεοδοσίου-Ξερχογιαννοπούλου, Αμάντα Τσαγκά, Κατερίνα Χαΐνη και Αγγελική Χριστοδουλάκη.

Η παράσταση θα ανέβει στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου την Κυριακή 22 και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 20:30.

*Η παράσταση ενδείκνυται για θεατές άνω των 12 ετών.

*Είσοδος 3 ευρώ για τους ενήλικες. Τα έσοδα θα διατεθούν στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Σάμου για την κάλυψη αναγκών της μαθητικής κοινότητας.

Θεατρική παράσταση από τον Όμιλο «Παράλληλοι Χώροι» του Μουσικού Σχολείου Σάμου

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εγκαινιάστηκε ο αποκατεστημένος «Αη Γιαννάκης» στο Άνω Βαθύ

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει δύο έργα πολιτισμού στη Σάμο

Η καθέλκυση του «Μεταμόρφωση» στο Ηραίο της Σάμου

Παρουσία Μουτζούρη στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση

Παρουσίαση του βιβλίου «Πέτρινος Δρόμος» της Ευαγγελίας Πέτρου στη Βιβλιοθήκη Σάμου

Ρεσιτάλ κλασικού τραγουδιού από τους τελειόφοιτους της Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής