26.7 C
Σάμος
02/07/2025
Πολιτιστικά

Συναυλία “The art of sound and silence” στo Καρλόβασι

Banner Samos24

Μία μοναδική συναυλία υψηλής πολιτιστικής σημασίας με τίτλο “The art of sound and silence” θα φιλοξενηθεί στη Σάμο. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Πυθαγόρειο Μουσική Σχολή Σάμου με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Εσθονίας, της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Εσθονίας “Eesti Kulturkapital” και του Δήμου Δυτικής Σάμου.

Το σύνολο Μεσαιωνικής & Αναγεννησιακής Μουσικής “The Early Music Group of Kiili” από την Εσθονία, μαζί με τον δεξιοτέχνη τσελίστα Marten Meibaum, θα υποδεχθούν το κοινό σε μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία. Οι καλλιτέχνες αυτοί, γνωστοί για την παγκόσμια φήμη τους στην εκτέλεση μουσικής του 13ου-16ου αιώνα, έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 700 συναυλίες σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Ιρλανδία, Φινλανδία, Σουηδία και Ισπανία.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 20:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Νέο Καρλόβασι Σάμου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, προσφέροντας μια σπάνια ευκαιρία συμμετοχής σε μια εκδήλωση υψηλού πολιτιστικού επιπέδου.

Η περιοδεία του συγκροτήματος περιλαμβάνει στάσεις και στην Αθήνα, με εμφάνιση στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας στις 14 Οκτωβρίου.

Related posts

“Καπετάν Λαχανάς” – 23ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Σάμο

admin

27 – 29 Ιουνίου – 3ο Φεστιβάλ Agatha Αστυνομικής Λογοτεχνίας Σάμου

admin

Έναρξη 2ου Θερινού Σχολείου Μαθηματικών στη Σάμο με κεντρικό ομιλητή τον Τεύκρο Μιχαηλίδη

admin

Το πρόγραμμα της Ναυτικής Εβδομάδας στη Σάμο

admin

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Χρίστου Λάνδρου για τη Σαμιακή Επανάσταση

admin

Δράση Μαθητών Β2 του «ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ» Γενικού Λυκείου: «Πάρε ό,τι χρειάζεσαι»: «Πάρε ό,τι χρειάζεσαι»

admin

Γιώργος Μηλιώτης: Δύο νέα τραγούδια και μία διαδρομή από τη νοσταλγία στους ορίζοντες

admin

“The Dance Show 2025”: Μια εκθαμβωτική γιορτή χορού από το Dance Studio Maria Chatzinikolaou

admin

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει τ’ άστρα στη Σάμο: Δείτε το πρόγραμμα των δράσεων

admin