11.1 C
Σάμος
19/03/2025
Σαμιακά

Αγιασμός και έναρξη μαθημάτων στο Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου

Εικόνα με Link Προληπτικές Εξετάσεις

Με τον καθιερωμένο αγιασμό  και   αισιοδοξία και δίψα για φιλομάθεια, ξεκίνησε η νέα Διδακτική χρονιά του Δημόσιου ΙΕΚ Σάμου,  παρουσία των εκπαιδευτικών και των καταρτιζομένων.

Φέτος το ΙΕΚ φιλοξενεί  επτά ειδικότητες αριθμό δυναμικό για τις ανάγκες του νησιού. Το Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου συστηματικά και αδιάκοπα συνεχίζει να στηρίζει την εύρεση  επαγγελματικής απασχόλησης  σε τοπικό  αλλά και πανελλαδικό επίπεδο, προσφέροντάς   την  ικανοποίηση,  να βλέπουμε αποφοίτους μας να εργάζονται στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε.

Τον αγιασμό ακολούθησε ενημέρωση των καταρτιζομένων για εκπαιδευτικά ζητήματα και θέματα του κανονισμού λειτουργίας, από τον Διευθυντή του Δ.ΙΕΚ κ. Τριανταφύλλου Νικόλαο Κωνσταντίνο και τον κ. Χαρίτο Ιωάννη. Στη συνέχεια οι καταρτιζόμενοι έκαναν μάθημα σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα τους.

“Ευχόμαστε καλή χρονιά στους διδάσκοντες, τους μαθητές μας, αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς , γονείς και μαθητές οποιασδήποτε βαθμίδας εκπαίδευσης της  φετινής σχολικής χρονιάς”.

Proteas Blu Resort

Related posts

Αλλαγή δρομολογίου ΕΓ-ΟΓ ΣΤΑΥΡΟΣ λόγω καιρού

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου σε Ποιμαντική Επίσκεψη σε Φούρνους και Ικαρία

admin

Έκτακτη Σύσκεψη για την Ακτοπλοϊκή Σύνδεση της Σάμου

admin

Επιστολή Κυριαζή σε Κικίλια: «Αποκαταστήστε άμεσα τα δρομολόγια»

admin

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Βορείου Αιγαίου του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος

admin

Γ’ Στάση Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Παναγίας Βροντά: 21 Μαρτίου

admin

Απαγορευτικό απόπλου στο Αιγαίο: Ακυρώνονται τα δρομολόγια του Blue Star Myconos

admin

ΣΥΡΙΖΑ Σάμου: Ελλείψεις προσωπικού και οι επιπτώσεις στο Νοσοκομείο της Σάμου

admin

Τριάντα στρέμματα έκαψε η φωτιά στο Κοκκάρι Σάμου – Πύραρχος Μιαούλης : «Αποφύγαμε τα χειρότερα»

admin