20/08/2026
Δήμος

“Ανατροπή” – Ζητούμε λύσεις στα τρέχοντα προβλήματα της καθημερινότητας

anatroph-armonia-2

Ζητούμε λύσεις από την δημοτική αρχή

 

Η δημοτική παράταξη “Ανατροπή”, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (16 Δεκεμβρίου 2019), έθεσε προς την δημοτική αρχή τα εξής θέματα προς γνώση και διευθέτηση:

Σε ποιο βαθμό λειτουργεί πραγματικά η ανακύκλωση στον Δήμο Ανατολικής Σάμου; Διότι υπάρχουν συγκεκριμένες μαρτυρίες ότι τα κοινά απορριμματοφόρα μαζεύουν τους μπλε κάδους. Οι κάδοι αυτοί προορίζονται αποκλειστικά για την ανακύκλωση και η δημοτική αρχή οφείλει να τηρεί το πρόγραμμά της και να επιβάλλει στις υπηρεσίες της να γίνεται ορθά η αποκομιδή αυτών των κάδων με το κατάλληλο όχημα.

Περί του έργου της ασφαλτόστρωσης του αγροτικού δρόμου Χώρας-Μύλων υπάρχουν υπόνοιες και μαρτυρίες για την μη τήρηση όσων αναγράφονται στην μελέτη. Η μελέτη είναι συγκεκριμένη (4,5 μέτρα πλάτος ασφαλτόστρωσης με επιπλέον κρασπεδόρειθρο και συνολικό μήκος ασφαλτόστρωσης 2.700 μέτρα) και πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, για άλλη μια φορά και άλλη μια χρονιά, η στέγη στο Κλειστό Γυμναστήριο έσταζε λόγω βροχής. Ποιος φέρει την ευθύνη για την πλημμελή συντήρηση του κτιρίου; Αυτό το χρόνιο πρόβλημα κάποτε πρέπει να επιλυθεί αρμοδίως και είναι απαράδεκτο να υφίσταται ακόμα.

Ζητούμε λύσεις στα τρέχοντα προβλήματα της καθημερινότητας. Γιατί όσο κι αν μας απασχολούν τα μεγάλα και μακρόπνοα ζητήματα, τα θέματα της καθημερινής ζωής είναι αυτά που καθορίζουν την ποιότητα του βίου μας

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Δυτική Σάμος ξεμπλοκάρει την ταφή τριών μεταναστών που έμεναν για χρόνια στα ψυγεία του νοσοκομείου

Πάνω από 11.000 ευρώ σε δύο δικαιούχους από το Κληροδότημα Γερογιαννάκη στη Σάμο

Βανδάλισαν το κυτίο του απινιδωτή στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου

202η Επέτειος της Ναυμαχίας της Σάμου – Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 5ης και 6ης Αυγούστου

Δυτική Σάμος: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Αυγούστου

Δήμος Ανατολικής Σάμου: 22 προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία, αιτήσεις έως 5 Αυγούστου