26.9 C
Σάμος
26/08/2025
Περιφερειακά

«Δεν παραιτούμαι, αγωνίζομαι δίπλα στους νησιώτες και τιμώ τον αγώνα τους.!»

Περιγραφή εικόνας

 

Μετά την αποχώρηση από την Λέσβο και Χίο των δυνάμεων ΜΑΤ και κατ’ απαίτηση εκατοντάδων πολιτών , ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωσταντίνος Μουτζούρης θα συμμετάσχει στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου ύστερα από εκ’ νέου επικοινωνία που υπήρξε για να εκπροσωπήσει θεσμικά τα δίκαια αιτήματα των πολιτών του Βορείου Αιγαίου. Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου όπως θεσμικά αρμόζει σε έναν αιρετό της τοπικής αυτοδιοίκησης και με την γνώση ότι δεν χωρούν προσωπικές ευθιξίες σε τόσο κρίσιμα εθνικά ζητήματα θα υπερασπιστεί τις θέσεις και τις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και θα παραδώσει το ψήφισμα των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου μετά την συνάντηση με εκατοντάδες κατοίκους σήμερα το πρωί έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Στέκομαι δίπλα στους νησιώτες, θα διεκδικώ για αυτούς! Δεν χωρούν προσωπικές ευθιξίες σε κρίσιμα εθνικά ζητήματα! Δεν παραιτούμαι, αγωνίζομαι δίπλα στους νησιώτες και τιμώ τον αγώνα τους.!»

Related posts

Ξεκάθαρη θέση Μουτζούρη στον Πλεύρη για τη Βάστρια: «Είμαστε κάθετα αντίθετοι»

admin

Σύσκεψη για την Βάστρια

admin

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης μεταβαίνει επειγόντως στη Χίο λόγω της πυρκαγιάς

admin

Μουτζούρης: Εντυπωσιακή αύξηση τουρισμού στο Βόρειο Αιγαίο

admin

Η ταξιδιωτική εκπομπή “Χωρίς Πυξίδα” στην Ικαρία και τη Σάμο: Τι θα δούμε στα αφιερώματα της ΕΡΤ

admin

Μήνυμα του Περιφερειάρχη για την 201η επέτειο της Ναυμαχίας της Μυκάλης

admin

12 νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύουν το Βόρειο Αιγαίο

admin

«Πρόγραμμα Εορτασμού της 6ης Αυγούστου – Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Ημέρα της 201ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης»

admin

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για συμπλήρωση 113 χρόνων απο την απελευθέρωση της Ικαρίας

admin