09/05/2026
Δήμος

Κανονικά η πληρωμή των μονίμων υπαλλήλων του δήμου Σάμου

Κανονικά η πληρωμή των μονίμων υπαλλήλων του δήμου Σάμου όπως μεταδίδει το Σαμιακό Βήμα. Στα πλαίσια της έκτακτης γενικής συνέλευσης των υπαλλήλων του δήμου που είναι σε εξέλιξη, ο εκπρόσωπος της Οικονομικής Υπηρεσίας του δήμου, κ. Δημήτρης Χατζηλούκας, είπε ότι έπειτα από πολιτική παρέμβαση άνοιξε η Ενιαία Αρχή Πληρωμών και εστάλη η κατάσταση της μισθοδοσίας, ενώ τα χρήματα έπειτα από έκτακτη οικονομική επιτροπή εξασφαλίστηκαν με τη μεταφορά πόρων από κωδικούς ειδικού σκοπού και ειδικότερα από τις σχολικές επιτροπές.

Η Γενική Συνέλευση είναι σε εξέλιξη. Να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα και με το ενδεχόμενο της μη πληρωμής το προεδρείο είχε εισηγηθεί δύο τετράωρες στάσεις εργασίας για αύριο Παρασκευή και τη Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά ευθύνες για το δυστύχημα στο Ηραίον

Δυτική Σάμος: Το πρόγραμμα εορτασμού για την Ύψωση της Σημαίας της Σαμιακής Επανάστασης

Έξι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΑ.Σ.Α. ζητούν απαντήσεις για τα σεισμόπληκτα κτήρια στη Σάμο

Παπαγεωργίου: «Δύο θέσεις στάθμευσης μόνο για κάθε επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων και δικύκλων » και προειδοποίηση για πρόστιμα

Ανάδειξη αναδόχων για το υπολειπόμενο τμήμα του καταθλιπτικού αγωγού και για τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού στον Κότσικα

Ηραίον Σάμου: Εργασίες αποκατάστασης από τον Δήμο