10/05/2026
Δήμος

Κατάλληλο προς πόση το νερό των Μυτιληνιών

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, ενημερώνει τους Δημότες ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του δειγματοληπτικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2019,στην Κοινότητα Μυτιληνιών και κοινοποιήθηκαν στις 23/12/2019 στο Δήμο, το νερό είναι κατάλληλο προς πόση.

Τα αποτελέσματα τεκμηριώνουν ότι όλοι οι μετρήσιμοι δείκτες του νερού βρίσκονται εντός των προκαθορισμένων ορίων, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και ότι η κανονικότητα στο δίκτυο ύδρευσης της Κοινότητας έχει αποκατασταθεί.

Οι δειγματοληψίες θα επαναλαμβάνονται, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στο πλαίσιο του πληρέστερου συστηματικού ελέγχου της παρεχόμενης ποιότητας ποσίμου νερού.

Η διασφάλιση της υγείας των δημοτών αποτελεί πρώτιστο στόχο της Δημοτικής Αρχής. Πέρα από τη συστηματική εξέταση του ποσίμου ύδατος, έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και του δικτύου ύδρευσης.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά ευθύνες για το δυστύχημα στο Ηραίον

Δυτική Σάμος: Το πρόγραμμα εορτασμού για την Ύψωση της Σημαίας της Σαμιακής Επανάστασης

Έξι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΑ.Σ.Α. ζητούν απαντήσεις για τα σεισμόπληκτα κτήρια στη Σάμο

Παπαγεωργίου: «Δύο θέσεις στάθμευσης μόνο για κάθε επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων και δικύκλων » και προειδοποίηση για πρόστιμα

Ανάδειξη αναδόχων για το υπολειπόμενο τμήμα του καταθλιπτικού αγωγού και για τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού στον Κότσικα

Ηραίον Σάμου: Εργασίες αποκατάστασης από τον Δήμο