19/05/2026
Σαμιακά

Κορωνοϊός- 60 ημέρες χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα η Σάμος

 

60 ημέρες χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα το νησί της Σάμου

«Μετά από 60 ημέρες από τότε που και στη χώρα μας ξεκίνησαν τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα, το νησί μας συνεχίζει να λέει όχι στον ιό!(Κορωνοϊός)» αναφέρει  ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, κ. Νίκος Στεφανής.

Και συνεχίζει . «Η Κυβέρνηση έλαβε γρήγορα μέτρα. Οι πολίτες ακολούθησαν και εφάρμοσαν τις οδηγίες. Οι κάτοικοι της Σάμου έκαναν αυτό που έπρεπε και κράτησαν έως και σήμερα σε αρνητικά επίπεδα τα κρούσματα. Οι συμπολίτες μας είναι αισιόδοξοι για το μέλλον και θα πρέπει να συμβουλεύουμε όσους έχουν την διάθεση να δημιουργήσουν κακές εντυπώσεις σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας να σταματήσουν τα σχόλια και την γκρίνια.

Είμαστε λίγο πριν την έξοδο έστω και προσωρινά από την κρίση. Έχουμε μπροστά μας ένα καλοκαίρι που πολλοί από εμάς στηριζόμαστε στον τουρισμό.

Το προσωπικό του Γ.Ν. Σάμου κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει ξεπερνώντας καθημερινά τις δυνατοτήτες του.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι!» καταλήγει ο διοικητής του Νοσοκομείου Σάμου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Επιστρέφει στη δουλειά της η μονογονέας με παιδί ΑμεΑ – θετική έκβαση στα ασφαλιστικά μέτρα

Το Νοσοκομείο Σάμου απέκτησε για πρώτη φορά ενδοσκοπικό εξοπλισμό για γαστροσκοπήσεις και κολονοσκοπήσεις

Αποχή μαθητών στον Παγώνδα – ο δήμαρχος παραδέχεται δικαστικές εμπλοκές και ανακοίνωσε συνάντηση με Περιφέρεια και Δασική

Με βροχή και συνθήματα κατά του πολέμου πραγματοποιήθηκε η Πορεία Ειρήνης στη Σάμο

Ένας άνδρας έπεσε από μπαλκόνι στο Κοκκάρι – Αεροδιακομιδή στην Αθήνα

Κατεπείγουσα παρέμβαση γονέων στο Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου για το σχολείο του Παγώνδα