26.7 C
Σάμος
18/09/2025
Σαμιακά

Νίκος Κατρακάζος: 100.000 Τούρκοι επισκέπτες τα επόμενα δυο χρόνια στη Σάμο

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία στις 50.000 αφίξεις από την Τουρκία προς τη Σάμο υπολογίζει ότι θα κλείσει το 2017  ,ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Νικόλαος Κατρακάζος.
Ο κ. Κατρακάζος σε δηλώσεις του στο “Ράδιο Αρμονία” υποστήριξε αναφορικά με τις αφίξεις των Τούρκων επισκεπτών στην περιοχή μας ,οτι θα συνεχιστούν τα δρομολόγια απο την γείτονα χώρα προς το νησί μας και το χειμώνα.
 «Θα συνεχιστούν  τα δρομολόγια  και το χειμώνα συμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε ,τουλάχιστον για το Νοέμβριο θα υπάρχουν 4 δρομολόγια την εβδομάδα με την προοπτική μετά να υπάρχουν και τα Σαββατοκύριακα”,δηλώνει o κ. Κατρακαζος.
Σύμφωνα με τον ίδιο «Στόχος μας ήταν να πιάσουμε τους 50.000 τουρίστες μέχρι το τέλος του χρόνου κάτι που θα γίνει και θα αποτελέσει ορόσημο να πιάσουμε τους 100.000 επισκέπτες τα επόμενα δυο χρόνια ,αν αναλογιστεί κάνεις οτι το 2014 είχαμε 12.000 Τούρκους επισκέπτες το χρόνο».  
 

Related posts

Το Δημοτικό Σχολείο Βαθέος βραβεύτηκε με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το eTwinning έργο του

admin

Blue Star Myconos: Δύο δεκαετίες στο Αιγαίο, αλλά οι Σαμιώτες πληρώνουν ακριβότερα εισιτήρια

admin

Βαθύ Σάμου: Κινητοποίηση για την ενίσχυση της Υγείας

admin

«Μας διέλυσαν»: Οργή και απόγνωση αγρότη στη Σάμο για τις ζημιές από αγριογούρουνα

admin

Παράδοση – παραλαβή στην ΑΣΔΕΝ με πρωταγωνιστές δύο Σαμιώτες αξιωματικούς

admin

Κάλεσμα σωματείων και συλλόγων στη Σάμο για την υγεία – Συγκέντρωση 16/9 στην Πλατεία Πυθαγόρα

admin

Eορτάζει το εκκλησάκι των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, στο αίθριο του Ιστορικού Αρχείου της Σάμου

admin

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί Σάμου κατά της αξιολόγησης

admin

Σάμος: Η σκληρή αλήθεια μέσα από τα μάτια των πολιτών

admin