31.9 C
Σάμος
28/07/2025
Σαμιακά

Ξεκίνησαν τα έργα για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Σάμου

Περιγραφή εικόνας

Ξεκίνησαν τα έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σάμου , ήδη σε τρία γήπεδα ποδοσφαίρου έχουν ξεκινήσει οι εργασίες , (Στάδιο Σάμου , Μαραθοκάμπου και Κοντακαιίκων). Όπως μας ενημέρωσε ο εργολάβος τα έργα στα δυο πρώτα θα τελειώσουν και θα παραδοθούν στα μέσα Σεπτεμβρίου , ενώ των Κοντακαιίκων τον Μάρτιο του 2020.


Επίσης θα γίνουν έργα στα γήπεδα ποδοσφαίρου Μυτιληνιών, και Παλαιοκάστρου (για προπονητήριο) και στα κλειστά γυμναστήρια Πυθαγορείου , Βαθέως και Καρλοβάσου.

Στο Στάδιο Σάμου θα αντικατασταθεί ο πλαστικός χλοοτάπητας (ήδη αφαιρέθηκε ο παλιός) , σκέπαστρο στις κερκίδες όπως μπαίνουμε δεξιά οι αριστερές θα αφαιρεθούν και θα γίνει το κουλουάρ στίβου.

Στο γήπεδο Μαραθοκάμπου θα μπει πλαστικός χλοοτάπητας , ενώ στο Κοντακαιίκων θα μεγαλώσει ο αγωνιστικός χώρος και θα μπει πλαστικός χλοοτάπητας .

Πηγή SamosSport.gr

Related posts

Ξεκινά ο Τρύγος στη Σάμο

admin

Ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στη Παναγιά του Κοτσικά

admin

Πρόγραμμα 4ου Ψεκασμού Κουνουπιών 2025: Δήμοι Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων

admin

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

admin

Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού στη Σάμο για ψευδή κατάθεση

admin

Αλλαγή Ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Σάμου

admin

Σάμος: Τραυματίας σε τροχαίο στη Γάγκου

admin

Μ. Κάρλας: Το τοξικό νέφος των διοξινών

admin

Φύτευση υποβρύχιων κήπων Ποσειδωνίας

admin