04/05/2026
Σαμιακά

Οι ισχυροί άνεμοι εμπόδισαν το HELLENIC HIGH SPEED να δέσει στο λιμάνι των Φούρνων

Το Ε/Γ-Ο/Γ ΄΄HELLENIC HIGH SPEED” αντιμετώπισε προβλήματα κατά την προσέγγιση του λιμένα Φούρνων χθες Κυριακή , 27 Ιουλίου, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με τη Λιμενική Αρχή Φούρνων, το πλοίο, που εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Βαθύ Σάμου – Φούρνοι – Άγιος Κήρυκος – Μύκονος – Πειραιάς, δεν κατάφερε να προσεγγίσει με ασφάλεια το νησί λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Αναφορές κάνουν λόγο για τρεις επιβάτες και ένα Ι.Χ. όχημα που περίμεναν να αποβιβαστούν από το πλοίο, καθώς και επτά επιβάτες με δύο Ι.Χ. οχήματα που ανέμεναν στο λιμάνι των Φούρνων για επιβίβαση. Ωστόσο, οι ισχυροί άνεμοι δεν επέτρεψαν την ασφαλή προσέγγιση του ΄΄HELLENIC HIGH SPEED” στο νησί.

Θυμίζουμε ότι το HIGH SPEED θα πραγματοποιήσει εκτάκτως τρία  δρομολόγια για να εξυπηρετήσει τους επιβάτες κατά τη διάρκεια του Πάσχα 🐣.

Τα έκτακτα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν:

  • Κυριακή 28 Απριλίου
  • Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου
  • Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Το Blue Star Myconos θα δέσει στη Μυτιλήνη- ακυρώνεται το δρομολόγιο της Δευτέρας για Βαθύ

Νωρίτερα φέτος οι μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες – εντοπίστηκαν και στα νερά της Σάμου

Πανήγυρη του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος στη Χώρα Σάμου στις 9 και 10 Μαΐου

Σάμος: Έφτασαν οι πρώτοι 150 Βρετανοί τουρίστες της Jet2 μετά από 8 χρόνια προσπαθειών

Τροποποιείται το δρομολόγιο του Blue Star Myconos από Θεσσαλονίκη λόγω κακοκαιρίας

Πορεία, κατάθεση στεφάνων, ομιλίες και συναυλία οι εκδηλώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς στη Σάμο