24/05/2026
Σαμιακά

Στάχτη έγινε αποθήκη Μ.Κ.Ο στη περιοχή Ζερβού

Παρανάλωμα της φωτιάς έγινε χτες το βραδυ, αποθήκη Μ.Κ.Ο στη περιοχή Ζερβού στη Σάμο

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι παλέτες με ρούχα εξωτερικά του κτηρίου άρπαξαν φωτιά και μέσα σε λίγη ώρα όλος ο χώρος έγινε παρανάλωμα.

Πυροσβέστες βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο, στη περιοχή Ζερβού προκειμένου να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς που ξέσπασε κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής.

Το κτίριο ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Ευάγγελου Σκάρου είχε ενοικιαστεί σε ΜΚΟ και η αποθήκη ήταν γεμάτη ρούχα για τους μετανάστες …αρκετά εύφλεκτα υλικά.

Από την πυρκαγιά έχουν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ η αποθήκη που τυλίχθηκε στις φλόγες από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιχειρούσε έξω από το κέντρο μεταναστών σε αρκετές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν η μια μετά την άλλη.

Πηγή : aegaio.blogspot.com

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ξεκινούν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους – αναλυτικά το πρόγραμμα

Εκλογές στον Σύλλογο Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο» στις 13 Ιουνίου

Σύλληψη στο Βαθύ για κλοπή 2.800 ευρώ από σπίτι

Αντίδραση του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου μετά τον βανδαλισμό σε παραλιακή επιχείρηση

Οφθαλμολογικό ιατρείο «Διόραση»: Υψηλού επιπέδου φροντίδα όρασης στη Σάμο

Διεθνείς διακρίσεις για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου: 12 μέλη ΔΕΠ στους κορυφαίους ερευνητές