7.2 C
Σάμος
23/02/2025
Σαμιακά

Τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Κ/2016 (YE)

Eκδόθηκαν απο το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Κ/2016 (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριακοσίων σαράντα οκτώ (348) θέσεων τακτικού προσωπικού Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 13 Οκτωβρίου 2017 έως και την πάροδο της 23ης Οκτωβρίου 2017, ημέρας Δευτέρας.

 Τα προσωρινά αποτελέσματα της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ίδιας Προκήρυξης θα εκδοθούν άμεσα με την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας.

Προσωρινός Πίνακας Διοριστέων

Προσωρινός Πίνακας Απορριπτέων

Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης

Related posts

Η Φαλίτσα Ρίτσου: Μια ζωή αφιερωμένη στην προσφορά

admin

Ένα Αιγαίο σε κρίση: Ηχηρή παρέμβαση Στάντζου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

admin

Αλλαγές στο δρομολόγιο του Blue Star Chios λόγω κακοκαιρίας

admin

Σάμος: Πιλοτικό πρόγραμμα για τα αδέσποτα σε κλοιό αντιπαράθεσης – Απειλή παραίτησης του Προέδρου της Πανδρόσου

admin

“Δεν πάμε για δουλειά, απεργούμε”: H ΑΔΕΔΥ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της 28ης Φεβρουαρίου

admin

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών

admin

Στάση εργασίας από τους εμπορικούς συλλόγους στη μαύρη επέτειο των Τεμπών

admin

ΕΜΥ: Έως τη Δευτέρα η κακοκαιρία “Coral” – Πού θα χιονίσει

admin

“Μας πλήγωσαν”: Η παραίτηση Χιώτη – Βαρβούνη απο την ΕΟΚ Σάμου και οι αιχμές

admin