02/04/2025
Πολιτιστικά

Η «ΜΟΥ.ΣΑ.» κόβει την Αγιοβασιλόπιτα και μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ –ΚΟΠΗ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΜΟΥ

«Η ΜΟΥΣΑ ΤΩΝ ΣΑΜΙΩΝ»

Η ΜΟΥ.ΣΑ. σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά στο Μουσικό Απόγευμα και την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2025, στις 6:00 μ.μ., στη Λέσχη Αξιωματικών Σάμου.

Μετά την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας, θα ακολουθήσει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο με αγάπη από την ορχήστρα της ΜΟΥ.ΣΑ. και επαγγελματίες μουσικούς ειδικά αφιερωμένο σε εσάς, τους φίλους και υποστηρικτές του συλλόγου μας.

Στο πρώτο μέρος, η ορχήστρα της ΜΟΥ.ΣΑ. θα μας ταξιδέψει με γνωστές και αγαπημένες μελωδίες, ενώ στο δεύτερο μέρος, οι επαγγελματίες μουσικοί Μάριος Μαυριανός (φωνή και μπουζούκι), Ιάσωνας Αγγελινάς (φωνή και κιθάρα) και Μπάμπης Βουρλίδας (κρουστά) θα μας παρασύρουν σε ένα ευχάριστο μουσικό ταξίδι.

Σας περιμένουμε για να απολαύσουμε μαζί αυτή τη μοναδική εμπειρία, συνοδευόμενη από εκλεκτές λιχουδιές!

Λίγα λόγια για την ορχήστρα ΜΟΥ.ΣΑ.

Η ορχήστρα μας ξεκίνησε το ταξίδι της τον Σεπτέμβριο του 2023, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου μουσικού Βαγγέλη Μαλάκη, ο οποίος εργάστηκε εθελοντικά για να θέσει τα θεμέλια αυτής της αξιόλογης προσπάθειας. Παρά τις δυσκολίες, η αγάπη για τη μουσική και η αφοσίωση των μελών δημιούργησαν έναν ισχυρό πυρήνα.

Με τον ίδιο ενθουσιασμό, τον Σεπτέμβριο του 2024, η ορχήστρα μας ξεκίνησε ξανά τις πρόβες της, έχοντας την Άννα Λουκαδάκη ως ψυχή της ομάδας. Με αστείρευτη ενέργεια, επιμονή και αγάπη, συμβάλλει καθοριστικά στην οργάνωση και τη λειτουργία αυτής της μουσικής συντροφιάς του Συλλόγου μας.

Τη φετινή χρονιά, τη διεύθυνση της ορχήστρας έχει αναλάβει ο Μάριος Μαυριανός, ένας καταξιωμένος μουσικός από τη Λήμνο, με πλούσια πορεία και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες. Με τον σεμνό χαρακτήρα και την αφοσίωσή του, έχει κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη όλων.

Δίπλα του βρίσκονται οι εκπαιδευτικοί μουσικοί Ιάσωνας Αγγελινάς και Γιάννης Παπαδημητρίου, που στηρίζουν την ομάδα και προσφέρουν το ταλέντο τους. Ελπίζουμε να συνεχίσουν για πολλά χρόνια να είναι μέρος αυτής της ξεχωριστής μουσικής οικογένειας.

Η σύνθεση της ορχήστρας ΜΟΥ.ΣΑ. περιλαμβάνει:

  • Μάριος Μαυριανός: Μπουζούκι (μαέστρος)
  • Κωνσταντίνος Αριστείδου: Μπουζούκι
  • Γιάννης Χρυσίδης: Μπουζούκι
  • Δημήτρης Παυλής: Μαντολίνο
  • Ιάσωνας Αγγελινάς: Μπάσο κιθάρα
  • Νίκος Καλδιριμιτζιάν: Κιθάρα
  • Άννα Λουκαδάκη: Κιθάρα
  • Ευάγγελος Τσεσμελής: Κιθάρα
  • Γιάννης Παπαδημητρίου: Βιολί
  • Μπάμπης Βουρλίδας: Κρουστά

Οι πρόβες πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου, αμέσως μετά τα μαθήματα της χορωδίας (21.00 -23.00). Όλοι όσοι συμμετέχουν αφιερώνουν χρόνο, κόπο και μεράκι για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές στους φίλους του Συλλόγου.

Η πρώτη εμφάνιση για τη μουσική περίοδο 2024-2025 θα γίνει στο Μουσικό Απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2025.

Ελάτε να τους στηρίξουμε με το ζεστό μας χειροκρότημα!

Proteas Blu Resort

Related posts

Το 11ο Σαμιακό Μαθητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα: Οι νικητές

admin

Εκδήλωση «Υπέρμαχος Στρατηγός, Υπέρμαχοι Αγωνιστές» στη Σάμο – Ένας φόρος τιμής στους ήρωες του 1821

admin

Σάμος 1821: Μια νέα ματιά στην Επανάσταση

admin

«Σύμφωνο Επιβίωσης» : Ο Κρόμπας και ο Ελευθερίου «εισέβαλαν» στο Γενικό Λύκειο Σάμου

admin

Συζήτηση για την Επανάσταση του 1821 στη Σάμο, με τους Χρίστο Λάνδρου και Δημήτρη Θρασυβούλου

admin

Μουσική Παρέα Σάμου: Δύο ανοιξιάτικες συναυλίες γεμάτες νοσταλγία

admin

Το «Καπλάνι της βιτρίνας» ζωντανεύει στα θεατρικά σανίδια της Χίου, Μυτιλήνης και Σάμου

admin

«Σύμφωνο Επιβίωσης»: Έρχονται Κρόμπας και Ελευθερίου για δύο ξεχωριστές παραστάσεις στην Σάμο!

admin

Χ. Λάνδρος, Η Σαμιακή Επανάσταση του 1821. Οικονομική και Λογιστική αποτύπωση, Απόπλους 2025

admin