25.5 C
Σάμος
30/07/2025
Δήμος

Νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο Δυτικής Σάμου μέσω Α.Σ.Ε.Π.

Περιγραφή εικόνας

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 8Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 62/Τ. Α.Σ.Ε.Π./31.12.2024), η οποία αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 2.213 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε φορείς του δημοσίου. Η διαδικασία πραγματοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Το Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης έχει δημοσιευτεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) και είναι διαθέσιμο δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr), ακολουθώντας τις λεπτομερείς οδηγίες της προκήρυξης (Παράρτημα Β΄).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 08:00 και λήγει τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, με τα οποία τεκμηριώνονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που δηλώνονται από τους υποψηφίους, θα αποσταλούν ηλεκτρονικά μετά από σχετική ανακοίνωση του Α.Σ.Ε.Π. και πριν από την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, βάσει των οδηγιών που περιγράφονται στο Κεφάλαιο Δ΄ της προκήρυξης.

Μόνιμες Θέσεις στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Οι θέσεις που αφορούν τον Δήμο Δυτικής Σάμου περιλαμβάνουν:

  • Κωδικός Θέσης 1152

Ειδικότητα: ΔΕ Μηχανοτεχνιτών Οχημάτων (σελ. 4651, Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 62/31-12-2024).

  • Κωδικός Θέσης 1555

Ειδικότητα: ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου – Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (σελ. 4702, Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 62/31-12-2024).

  • Κωδικός Θέσης 1556

Ειδικότητα: ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου – Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (σελ. 4702, Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 62/31-12-2024).

  • Κωδικός Θέσης 1557

Ειδικότητα: ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου – Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (σελ. 4702, Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 62/31-12-2024).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) ή να ανατρέξουν στο Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης.

Related posts

Τιμητική εκδήλωση για τα 100 Χρόνια από τη γέννηση του Αλέξη Σεβαστάκη στο Καρλόβασι

admin

Σάμος- Έρχεται διήμερο με πολύ υψηλές θερμοκρασίες

admin

Πρόσκληση για Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Ευχαριστίες για το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών

admin

Χρηματοδότηση για στατική ενίσχυση Δ.Σ. – Νηπιαγωγείο Βαθέος και Δ.Σ. Πυθαγορείου

admin

42.000€ για δύο συναυλίες στον Δήμο Δυτικής Σάμου

admin

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουμαιίκων, Ιωάννης Καλούσος – «Δεν αξίζει πλέον τον κόπο»

admin

Τρία χρόνια από την τραγωδία: Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της πυρκαγιάς της 13ης Ιουλίου 2022 στην Πλάκα Παλαιοχωρίου

admin

Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου: «Ανεπαρκής η προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο»

admin