10.5 C
Σάμος
11/04/2025
Σαμιακά

Παγκόσμια διάκριση για την ομάδα Pi Force του ΓΕΛ Σάμου στους τελικούς F1 in Schools

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα Pi Force του ΓΕΛ Σάμου για τη σπουδαία τους διάκριση στον παγκόσμιο διαγωνισμό F1 in Schools World Finals! Στους 19ους παγκόσμιους τελικούς του διεθνούς STEM διαγωνισμού F1 in Schools, που πραγματοποιήθηκαν από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου 2024 στο Dhahran της Σαουδικής Αραβίας, η ομάδα μας ξεχώρισε ανάμεσα σε 55 ομάδες από 25 χώρες, κερδίζοντας το Chair of Judges Recognition Achievement Award.

Η διάκριση αυτή αποτελεί αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και έμπνευσης, αναδεικνύοντας τόσο τις δυνατότητες της νεολαίας μας, όσο και τη σημασία της εκπαίδευσης STEM στη χώρα μας.

Μπράβο στην ομάδα Pi Force και σε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην καταπληκτική αυτή επιτυχία. Είμαστε υπερήφανοι για τις προσπάθειές σας και τη διεθνή προβολή της Ελλάδας στον χώρο της καινοτομίας και της τεχνολογίας!

Proteas Blu Resort

Related posts

Έως 17 Απριλίου οι αιτήσεις αποζημίωσης για τη χαλαζόπτωση στα αμπέλια της Σάμου

admin

Άσκηση «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ» στο Βαθύ Σάμου την Παρασκευή

admin

Επιστολή Λυμπέρη για το Φράγμα Καρβούνη

admin

Μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε Σάμο και Ικαρία ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική

admin

Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στη Χώρα

admin

Πυθαγόρειο: Γιατί συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της Χώρας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα;

admin

Σάμος: Κατάσχεση οβίδων με πυρίτιδα σε έρευνα για βεγγαλικά

admin

Σάμος: Υποσιτισμός Παιδιών στην ΚΕΔ – Αντιπαράθεση Υπουργείου – Γιατρών Χωρίς Σύνορα

admin

Γενική απεργία: Συγκεντρώσεις σε Σάμο και Ικαρία

admin