30.5 C
Σάμος
03/08/2025
Περιφερειακά

ΕΝΠΕ: Ο Κ. Μουτζούρης στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος της Πολιτικής Προστασίας

Περιγραφή εικόνας

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου  της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας ορίσθηκε εκπρόσωπος στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος  «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» 2021-2027» σύμφωνα με τις διατάξεις σχετικής  απόφασης  του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων περί συγκρότησης της Επιτροπής.

Η Επιτροπή έχει αποστολή την παρακολούθηση υλοποίησης του Προγράμματος Πολιτική Προστασία 2021-2027 ως προς την επίτευξη των οροσήμων και των στόχων, εξετάζει ότι σχετίζεται με τις επιδόσεις και εγκρίνει το σχέδιο και τις δράσεις που θα υλοποιηθούν , διατυπώνει συστάσεις προς τη Διαχειριστική Αρχή και την ΕΑΣ και έχει δικαίωμα πληροφόρησης για όλες τις παρεμβάσεις του Προγράμματος.

Τα καθήκοντα των μελών της ορίζονται σύμφωνα με το άρθρο 40 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1060/2021.

Related posts

12 νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύουν το Βόρειο Αιγαίο

admin

«Πρόγραμμα Εορτασμού της 6ης Αυγούστου – Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Ημέρα της 201ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης»

admin

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για συμπλήρωση 113 χρόνων απο την απελευθέρωση της Ικαρίας

admin

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην Ικαρία

admin

Συνάντηση Υφυπουργού Ναυτιλίας Στέφανου Γκίκα με Περιφερειάρχες Νησιωτικών Περιοχών

admin

«Θα ξεσηκωθούμε πάλι»: Προειδοποίηση Μουτζούρη για το μεταναστευτικό στα νησιά

admin

Στο πλευρό των επισκευαστών οχημάτων ο Κώστας Μουτζούρης

admin

Η πολιτική προστασία για τα νησιά μας θα πρέπει να γίνει προτεραιότητα στην πράξη

admin

Θωράκιση απέναντι στην κλιματική αλλαγή: Ξεκίνησαν έργα-κλειδιά  συνολικού 8,7 εκατ. ευρώ για το Βόρειο Αιγαίο

admin