26/05/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Εντοπίστηκε νεκρός ο 73χρονος Άρτσιμπαλντ Γκριν

Δυσάρεστη εξέλιξη είχε η αναζήτηση για τον 73χρονο καθηγητή, Άρτσιμπαλντ Γκριν, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την Πέμπτη 26/05/22 από την περιοχή της Μαρίνας, στο Πυθαγόρειο της Σάμου, καθώς βρέθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης μετά από αναζήτηση ημερών, νεκρός.

Η σορός του εντοπίστηκε σε χωράφι όπου ηταν πεσμένος μπρούμυτα και σε σήψη, εκατό μέτρα περίπου πάνω από τo Boutique Hotel στο Πυθαγόρειο. Στο σημείο οδηγηθήκαν η σύζυγος και ο γιός του όπου και αναγνωρίστηκε.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για νεκροψία-νεκροτομή για να προσδιορισθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο  Green ήταν διευθυντής του Scalloway Junior High την περίοδο 1994 – 2004, όταν και συνταξιοδοτήθηκε. Ήταν επίσης καθηγητής βιολογίας στο γυμνάσιο Άντερσον μεταξύ 1974 – 1988.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πακέτο με «ζελεδάκια» κάνναβης παρέλαβε 20χρονος στο Καρλόβασι – τον περίμεναν οι αρχές

Δύο οδηγοί συνελήφθησαν στη Σάμο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Μηχανική βλάβη σε σκάφος με 15 επιβάτες έξω από τον Μαγγανίτη Ικαρίας – επέστρεψε στο λιμάνι με τη βοήθεια αλιευτικού

Σάμος: Κραυγή αγωνίας από τους αστυνομικούς – «Με 45% έλλειψη προσωπικού, καλοκαίρι δεν βγαίνει»

Αεροναυτικές ασκήσεις βόρεια της Ικαρίας τη Δευτέρα

Σύλληψη 42χρονου στο Πυθαγόρειο για πλαστογραφία και απάτη