26.7 C
Σάμος
02/08/2025
Σαμιακά

Εντυπωσίασε η Παιδική & Νεανική Χορωδία «ΕυΩΔΗα»

Περιγραφή εικόνας
Η Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας, διοργάνωσε τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Επικούρειου» Πολιτιστικού Κέντρου Σάμου, επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, με τίτλο: «Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία!».
Στην εκδήλωση «ζωντάνεψαν» μερικές από τις πιο ένδοξες στιγμές, πρόσωπα και γεγονότα του 1821 με το λόγο, τα θεατρικά δρώμενα και τα τραγούδια από την Παιδική & Νεανική Χορωδία «ΕυΩΔΗα».
Κατά τον Χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους συντελεστές της εκδηλώσεως, κήρυξε την έναρξη των εορταστικών λειτουργικών, πολιτιστικών και ιεραποστολικών εκδηλώσεων της επετείου των 200 ετών από την Ναυμαχία της Μυκάλης όπου «Χριστός Σάμον έσωσε 6η Αυγούστου 1824».

Related posts

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του εκπαιδευτικού απο την Δευτέρα

admin

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στο Βαθύ για τη «Λευκή Νύχτα»

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου για «Λευκή Νύχτα»: «Μαύρη» για τους εργαζομένους, «Λευκή» για τους εργοδότες

admin

Ακριβοπληρωμένα συστήματα πρόσβασης για ΑμεΑ στο Βόρειο Αιγαίο μένουν ασυντήρητα

admin

Νέα πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Σάμου

admin

Σκανδιναβικά ΜΜΕ αποθεώνουν τη Σάμο: Ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

admin

H μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Καλλινίκου εορτάστηκε στον Άγιο Χαράλαμπο Βαθέος Σάμου

admin

ΔΣΕ Σάμου: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού

admin

Οργή αγροτών στη Σάμο: Οι αγριόχοιροι καταστρέφουν τους αμπελώνες, η Πολιτεία απούσα

admin