16/06/2026
Σαμιακά

Θερμό καλωσόρισμα στους 430 επιβάτες του Celestyal Olympia

Θερμό καλωσόρισμα επιφύλαξε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Κυριαζής, στους 430 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Celestyal Olympia ,της  εταιρείας Celestyal Cruises, οι οποιοι βρίσκονται απο το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στη Σάμο.

Οι τουρίστες κατά κύριο λόγο Καναδοί και Αμερικανοί σπουδαστές εμφανίστηκαν κατενθουσιασμένοι από την θερμή υποδοχή που στήθηκε στη παραλία του Πυθαγόρειου, δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι απο την φιλοξενία των Σαμιωτών αλλα και από τις ομορφιές του τόπου μας .

Τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου, “Ο Λυκούργος”, έσυραν το χορό παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς από τα νησιά μας και καταχειροκροτήθηκαν.

Στο καλωσόρισμα και ο Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Νικόλαος Κατρακάζος, οποίος δήλωσε : Μια όμορφη μέρα για το Πυθαγόρειο.

Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Σάμου για την πρωτοβουλία αυτή αλλά και στα παιδιά του χορευτικού για την όμορφη παρουσίαση.

Το επιμελητήριο Σάμου σε συνεργασία με ντόπιες επιχειρήσεις μοίρασε στους επισκέπτες παραδοσιακά προϊόντα στου νησιού.

Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia προσεγγίζει το Πυθαγόρειο δυο φόρες την εβδομάδα.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αιδώς Αργείοι» – Σκληρή ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για το ΚΥΤ Ζερβού

Δικαστική δικαίωση: Διαγραφή χρεών 90,41% και διάσωση περιουσίας για οφειλέτη με χρέη 886.000 ευρώ

Δωρεά εξοπλισμού αποκατάστασης στο ΚΕΦΙΑΠ Σάμου

Νέος αναπνευστήρας νεογνών για την Παιδιατρική του Νοσοκομείου Σάμου

Πρώτος ο κ. Ευστράτιος Καπώλης στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του ΕυΠο στη Σάμο