29/07/2026
Σαμιακά

Μέχρι 20 Μαϊου η προμήθεια της καρτέλας ενημέρωσης πελάτη

vaggelistria

Ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων ν.Σάμου , ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με την “ Καρτέλα Ενημέρωσης Πελάτη”.

Κάθε επιχειρηματίας ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων υποχρεούται σύμφωνα με την παρ.4 του άρθρου 50 του Ν.4403/2016 (ΦΕΚ Α’/125) να προμηθευτεί τις εν λόγω καρτέλες και να τις αναρτήσει σε εμφανές σημείο της επιχείρησης του. Επισημαίνεται δε, ότι η μη προμήθεια και ανάρτηση της καρτέλας αυτής την οριζόμενη χρονική περίοδο , σε τυχόν έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί από τα αρμόδια όργανα του υπουργείου Τουρισμού, επιφέρει το προβλεπόμενο εκ του νόμου πρόστιμο και τις προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Υπενθυμίζουμε , ότι οι επιχειρηματίες οφείλουν να προμηθευτούν την Καρτέλα Ενημέρωσης Πελάτη, το αργότερο μέχρι τις 20 Μαΐου.

Για πληροφορίες, τα μέλη, μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του συλλόγου και στο τηλ. 22730-23055 & φαξ. 22730-23783, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 08:30 έως 15:00.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Δρομολόγια «Λευκά Όρη»: Πώς συνδέεται η Σάμος με Πειραιά και Δωδεκάνησα

Η Σάμος τιμά τους Σαμίους Αγίους της: Διήμερο εκδηλώσεων 1 και 2 Αυγούστου

Μόλις τέσσερις εισακτέοι στο Μαθηματικό της Σάμου: Έντονος προβληματισμός για το μέλλον του Τμήματος

Σάμος: Ο Ιούλιος της Πυθαγόρειας διατροφής

Ο Σαμιώτης Σταύρος Σπύρου στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Baseball5

Πλήθος κόσμου τίμησε τον Άγιο Παντελεήμονα στο Νοσοκομείο Σάμου