29.4 C
Σάμος
03/07/2025
Σαμιακά

Διαμαρτυρία επιβατών στο προσωπικό του «Νήσος Σάμος» όταν το πλοίο κατευθύνθηκε στη Σάμο[Βίντεο]

Banner Samos24

Επεισόδια και οργή επιβατών στο Επιβατηγό – Οχηματαγωγό «Νήσος Σάμος» της Hellenic Seaways που ήταν προγραμματισμένο να κάνει δρομολόγιο από Μυτιλήνη-Χίο-Πειραιά την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:00/23:10 και άφιξη 06:50 το πρωί της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου 2017 στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Όμως -σύμφωνα με καταγγελίες- η εταιρία χθες το απόγευμα ξαφνικά άλλαξε το δρομολόγιο και τελικά κατευθύνθηκε μέσω Σάμου και το πλοίο έφτασε σήμερα το μεσημέρι στις 12:15 στον Πειραιά. Σύμφωνα με τις καταγγελίες περίπου οι μισοί επιβάτες ενημερώθηκαν και οι υπόλοιποι αγωνιούσαν για την ώρα που θα φθάσουν στον προορισμό τους.

Κάποιοι πετούσαν για ΗΠΑ , Αγγλία, Ολλανδία άλλοι έχασαν τα τρένα και τα λεωφορεία για ηπειρωτική Ελλάδα ενώ πολλοί επιβαίνοντες στο πλοίο είχαν ραντεβού με γιατρούς. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την οργή και τον εκνευρισμό των επιβατών.

Δείτε το βίντεο με την διαμαρτυρία των επιβατών.

Πηγή:adiakritos.gr

Related posts

Εργατικό Κέντρο Σάμου:Αγωνιστική «υποδοχή» του κυβερνητικού κλιμακίου στη Σάμο

admin

Πρώτη άφιξη του Superstar II της Seajets στο Καρλόβασι

admin

Κίνημα Δημοκρατίας Σάμου : Υποβάθμιση του Νοσοκομείου Σάμου – Ζητάμε λύσεις, όχι φιέστες!

admin

Αγροτική διαμαρτυρία στο Μαλαγάρι με αφορμή την επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου

admin

ΠΒΑ: Χρηματοδότηση 20.000€ για τον Σύλλογο «Η Μέλισσα»

admin

Εγγραφές και δικαιολογητικά για το Τμήμα Βοηθού Νοσηλευτικής Σάμου

admin

ΣΕΠΠ Κοσμαδαίων: «Ότι οι άλλοι δεν έμαθαν να σέβονται, εμείς το διορθώνουμε και το κάνουμε πάλι όμορφο»

admin

Το Κ.Α.Α.Ε.Κ.Τ. Σάμου Α.Ε. διοργανώνει εργαστήριο οινοτουρισμού στο Μαλαγάρι

admin

Ερώτηση στη Βουλή για αγοραπωλησίες ακινήτων στη Σάμο σε Τούρκους υπηκόους με γερμανικά διαβατήρια

admin