22.9 C
Σάμος
04/10/2025
Πολιτιστικά

Σύλλογος Αγωνιστικού Μπριτζ “Ο Σάμιος” νέος κύκλος μαθημάτων 

Ο Σύλλογος Αγωνιστικού Μπριτζ “Ο Σάμιος” ξεκινάει νέο κύκλο μαθημάτων μέσα στο μήνα Οκτώβριο. Το μπριτζ είναι ένα παιχνίδι που διδάσκεται εύκολα, βοηθάει απίστευτα στην αυτοσυγκέντρωση και την εσωτερική πειθαρχία. Ο κύκλος των μαθημάτων είναι μικρός, ενώ η εκμάθηση του παιχνιδιού ευχάριστη και κατανοητή. Το μεγαλύτερο δε διάστημα των μαθημάτων το καταλαμβάνει η πρακτική εξάσκηση (παιχνίδι).

Καθ’ όλη την διάρκεια των μαθημάτων οι μαθητές συμμετέχουν σε μαθητικούς αγώνες και συναγωνίζονται με συναθλητές τους από όλη την Ελλάδα.

Το μπριτζ είναι άθλημα! Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας. Με το Μπριτζ δεν διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σου, κοινωνικοποιείσαι και βέβαια… αθλείσαι.

Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι ζουν στο συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ, αφού αποτελούν ενεργά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ).

Με το μπριτζ γνωρίζεις νέους ανθρώπους, δημιουργείς νέες φιλίες και ταξιδεύεις σε κάθε μεριά της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμμετέχοντας σε τουρνουά και επίσημες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας έχει οριστεί για τις 23 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα στις 19:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο “ΑΙΟΛΙΣ” στο Βαθύ.

Related posts

36η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου Σάμος, 16 – 27 Οκτωβρίου 2025

admin

Η Σάμος φιλοξενεί ημερίδα για την ξυλοναυπηγική τέχνη και την ναυτική κληρονομιά του Αιγαίου

admin

Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Σάμου «Ο Καπετάν Λαχανάς»: Γενική Συνέλευση και Εκλογές για Νέο Δ.Σ.

admin

Τα γενέθλια της Ριρίκας στη Σάμο

admin

Παρουσίαση του Πολιτιστικού Masterplan με τη συμμετοχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου

admin

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινίασε την αποκατεστημένη Ιερά Μονή Οσίας Θεοκτίστης στην Ικαρία

admin

Μανώλης Κάρλας: Τότε που τα Σχολεία άνοιγαν του Σταυρού την άλλη μέρα

admin

Εκσυγχρονίζεται το Αρχαιολογικό Μουσείο στο Βαθύ της Σάμου

admin

Kerkis Echo – Η καλλιτεχνική-φιλοσοφική συλλογικότητα της Σάμου επισκέπτεται τον Λιμνιώνα

admin