28/07/2026
Σαμιακά

Πένυ Σκάρου: Ποζάρει με μίνι και αποκαλύπτει..

SKAROY

Είναι Ιούνιος του 2014 όταν η Πένυ Σκάρου επιστρέφει με μηχανάκι στο σπίτι της, ένα αυτοκίνητο τη χτυπάει και την παρατάει αιμόφυρτη στη μέση της Πειραιώς. Έζησε από θαύμα, έχασε όμως το πόδι της.

Μετά από 4 χρόνια η τραγουδίστρια «βγάζει γλώσσα» στα φαντάσματα του παρελθόντος και φωτογραφίζεται πιο sexy από ποτέ αποκλειστικά για το YOU μιλώντας στην Τζώρτζια Συρίχα, για τη ζωή της μετά το ατύχημα, τον έρωτα και τα προβλήματα που την κάνουν όλο και πιο δυνατή… Διαβάστε παρακάτω…

Πένυ Σκάρου: Ποζάρει με μίνι και αποκαλύπτει..

Οι μνήμες από το τραγικό ατύχημα μπορεί να είναι ακόμα νωπές, αλλά η Πένυ Σκάρου τις έχει σβήσει… Δεν ήταν και εύκολη η απόφασή της να πάμε σε ένα νεκροταφείο αυτοκινήτων κι εκεί μέσα στα συντρίμμια να ποζάρει… Κόντρα στα ρατσιστικά σχόλια και τα «πρέπει» εκείνη δηλώνει χωρίς κανένα κόμπλεξ: «Νιώθω πιο σέξι από ποτέ!».

Πένυ Σκάρου: Ποζάρει με μίνι και αποκαλύπτει..

Σοκάρονται κάποιοι όταν σε βλέπουν;

Ναι, άνθρωποι παλιάς κοπής που μπορεί να δείξουν λύπηση στο πρόσωπό τους, αλλά δεν τους παρεξηγώ, είναι λογικό. Αυτοί που πραγματικά με λυπούνται θα έπρεπε πρώτα να λυπούνται τον εαυτό τους.

Τι σε έχει ενοχλήσει;

Ότι δεν πήρα καμία βοήθεια από τον χώρο μου. Αν ήμουν μεγαλύτερο όνομα και μου συνέβαινε αυτό ίσως με έπαιρναν σε κάποιο μαγαζί και με βοηθούσαν οικονομικά και ψυχολογικά γιατί εκείνη την περίοδο είχα πραγματικά ανάγκη να τραγουδήσω.

Πένυ Σκάρου: Ποζάρει με μίνι και αποκαλύπτει..

Έχεις σχέση;

Ναι, έχω.

Πόσο καιρό είστε μαζί;

Δύο χρόνια. Είναι ό,τι πιο ωραίο μού έχει συμβεί και δεν με έχει επηρεάσει το τεχνητό μέλος. Νιώθω πιο σέξι, δεν ένιωσα ποτέ μειονεκτικά με τη σεξουαλικότητά μου. Δεν την έχασα ποτέ.

Πένυ Σκάρου: Ποζάρει με μίνι και αποκαλύπτει..

Το σεξ πώς είναι;

Σούπερ, καλύτερα από πριν.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 07/03, μόνο με 1.5€ / Φωτογραφίες : Κώστας Καπαρελιώτης.

ΠΗΓΗ:Υouweekly.gr

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Σάμος τιμά τους Σαμίους Αγίους της: Διήμερο εκδηλώσεων 1 και 2 Αυγούστου

Μόλις τέσσερις εισακτέοι στο Μαθηματικό της Σάμου: Έντονος προβληματισμός για το μέλλον του Τμήματος

Σάμος: Ο Ιούλιος της Πυθαγόρειας διατροφής

Ο Σαμιώτης Σταύρος Σπύρου στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Baseball5

Η Aegean Regatta 2026 καταλήγει στον Μαραθόκαμπο της Σάμου: Όλο το πρόγραμμα

Ενίσχυση περιπολιών στο Ανατολικό Αιγαίο μετά την καταγγελία του «Αρχιπελάγους» για παράνομη αλιεία