22/08/2026
Σαμιακά

Έρχεται η 5η ετήσια “Λευκή Νύχτα” στη πόλη της Σάμου

paralia-696x500

Η 5η ετήσια “Λευκή Νύχτα” της πόλης τη Σάμου, διοργανώνεται το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 από τον Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας και τον  Εμπορικό Σύλλογο Σάμου.

Από νωρίς το βράδυ και μέχρι το πρωί, τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά, με τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες να μπορούν να συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγορές τους με τον περίπατό τους στους ζωντανούς, φωτισμένους και από τις βιτρίνες, δρόμους της Σάμου.

Μουσική, χορός, παιχνίδια και πολλές ακόμη πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα πλαισιώσουν και θα εμπλουτίσουν αυτή την ξεχωριστή βραδιά που θα περιλαμβάνει και σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές από πλευράς των καταστημάτων.

Καλούμε τους «φίλους» της Λευκής Νύχτας να καταθέσουν τις προτάσεις και τις πρωτότυπες ιδέες τους για την κατάρτιση των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στη φετινή Λευκή Νύχτα στην Πόλη της Σάμου!!!

Αποστολή προτάσεων στα mail:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ: mm.mitsos@yahoo.gr

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΜΟΥ: empsylsamou@gmail.com

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ξανά «σκηνικό Ιουνίου» στη Σάμο: Μετανάστες από την Κρήτη φτάνουν την Κυριακή στο Μαλαγάρι

Η επετειακή Aegean Regatta φτάνει στη Σάμο με 70 σκάφη και αγώνα παραδοσιακών σκαφών

Νέο Χωροταξικό για τις ΑΠΕ: Τι αλλάζει για τη Σάμο

Φούρνοι: Παλικαρίσια σήκωσε το φέρετρο του Δημήτρη Καρύδη ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, συνοδοιπόρος του και στην ασθένεια

Συγκίνηση στους Φούρνους: Με κόρνες καϊκιών, πλοίων και καπνογόνα αποχαιρέτησαν τον δήμαρχο Δημήτρη Καρύδη

Στα σκαριά ξενώνας φιλοξενίας για θύματα ενδοοικογενειακής βίας στην Ανατολική Σάμο μέσω του LEADER