24.4 C
Σάμος
20/05/2025
Σαμιακά

Διαμαρτυρίες κατοίκων για την κάκιστη κατάσταση του οδοστρώματος στο Παλαιόκαστρο

Στους δρόμους έτοιμοι να βγουν οι κάτοικοι του Παλαιοκάστρου,με αφορμή την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κεντρικός δρόμος που συνδέει το χωριό, από την εκτέλεση των έργων- οπτικές ίνες- που πραγματοποιούνται από τις αρχές του Οκτωβρίου  .

Ο δρόμος είναι  σκαμμένος από την διασταύρωση του super market Bazaar,μέχρι και την είσοδο  του χωριού ,εγκυμονώντας κινδύνους για τους οδηγούς αλλά και για τους κατοίκους της περιοχής .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Σάμου έχει  αποστείλει εξώδικο στον εργολάβο για την προχειρότητα του έργου, ενώ κάτοικοι του Παλαιοκάστρου είναι έτοιμοι να διαβούν την πόρτα του κ.Εισαγγελέα Σάμου για να διαμαρτυρηθούν για την κάκιστη κατάσταση του οδοστρώματος  .

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την Τρίτη 10 Οκτωβρίου

Related posts

Ιστορίες Αποφοίτων»: Εκδήλωση για τη σύνδεση εμπειρίας και νέων προοπτικών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Σάμο

admin

Η Σάμος επενδύει στο μέλλον: Ιστορική σύνδεση με Birmingham από την Jet2 το 2026!

admin

Νέα παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τις συνθήκες διαβίωσης 45 ασυνόδευτων ανηλίκων στη Σάμο

admin

Απόφαση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου

admin

Η δικαίωση των προσπαθειών του Ευ.Μαρνέζου: Στο Ποτάμι Καρλοβάσου θα κυματίζει Γαλάζια Σημαία

admin

Καρλόβασι: Έφτασαν οι πρώτοι Τούρκοι τουρίστες – Σφοδρή κριτική Νίκου Ελένη στις αρχές

admin

Αντιπολεμική συγκέντρωση στο Καρλόβασι

admin

O Μανώλης Χατζηνικολάου ο Πρωταθλητής του 8ου Σαμιακού Φοιτητικού Σκακιστικού Πρωταθλήματος “ALAN TURING”

admin

Η Σάμος τίμησε με λαμπρότητα τον Νεομάρτυρα Άγιο Γεώργιο

admin