23/10/2026
Σαμιακά

Λουκέτο στην εστίαση για τον ΦΠΑ

estiash-fpf

Ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου συμμετέχει  στην Παναιγαιακή κινητοποίηση για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ  την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και καλεί  όλους του συναδέλφους Πανσαμιακά στην Πλατεία Πυθαγόρα στις 11:00 να συμμετέχουν μαζικά.

Ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου αναφέρει:

Βιώνουμε  τις επιπτώσεις της  οικονομικής κρίσης τα τελευταία χρόνια και η αύξηση του ΦΠΑ θα δώσει την χαριστική βολή στις επιχειρήσεις μας που έτσι και αλλιώς δεν μπορούν πλέον να ανταγωνιστούν τις αλυσίδες καταστημάτων των μεγάλων πόλεων.

Εθνικό Πρόγραμμα Προλαμβάνω

Η διατήρηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.  αποτελεί δικαίωμα των νησιωτών που έχουν επιλέξει να δραστηριοποιούνται  στα ακριτικά νησιά μας ώστε να υπάρχει επιχειρηματική ανάπτυξη με ίσους όρους.

Για την επιδίωξη του κοινού μας σκοπού καλούνται όλες  οι επιχειρήσεις του κλάδου μας  να παραμείνουν κλειστές καθ΄όλη την διάρκεια της Τέταρτης.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου: Εξετάζονται οικονομικά κίνητρα για γιατρούς και νοσηλευτές

Νέα κινητοποίηση την Παρασκευή για να μη βγει στο σφυρί το σπίτι 50χρονης

Skyscanner: Αύξηση 75% στις αναζητήσεις πτήσεων από τη Βρετανία για τη Σάμο

Γενική Συνέλευση και εκλογές στο Πανσαμιακό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία και Φίλων Αυτών «Νίκος Μενέγας – Ο Ίκαρος»

Στο 43% η συμμετοχή των δασκάλων στην απεργία σε Σάμο και Ικαρία

Μπλόκο Εργατικού Κέντρου Σάμου στην Εθνική Τράπεζα: «Όχι» στον πλειστηριασμό σπιτιού 50χρονης