Παράδοση 200 λίτρων γάλατος, από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ‘Η Αγάπη’ της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου Ικαρίας και Κορσεών.
Το γάλα μαζεύτηκε μόλις σε 3 ώρες, κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου bazaar του σχολείου!
Οι ανάγκες και φέτος είναι πολύ μεγάλες, η συγκέντρωση γάλατος συνεχίζεται όλο το μήνα στο BΕΝΕΤΤΟΝ SAMOS Κονταξή 8, στη ΣΑΜΟΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ Πυθαγόρα 4, τα απογεύματα στη SAMOS SCHOOL OF DANCE σχολή χορού Εμμ. Σοφούλη Σάμος.
Γιώργος Πατσομύτης
Ο Γιώργος Πατσομύτης είναι ο δημιουργός και δημοσιογράφος του Samos24, με καθημερινή παρουσία στην ενημέρωση της Σάμου. Καλύπτει θέματα κοινωνίας, αυτοδιοίκησης, πολιτικής προστασίας και πολιτισμού, με έμφαση στην ακρίβεια του ρεπορτάζ και την ανθρώπινη ματιά. Στόχος του είναι μια ενημέρωση αξιόπιστη, άμεση και κοντά στον πολίτη.
