14/11/2025
Σαμιακά

Η Προκήρυξη του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος: «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση – PHILOS», που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων (DG Migration and Home Affairs) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορά στην πλήρωση 42 θέσεων εργασίας.

Η πρόσκληση αφορά στην επιπλέον στελέχωση του προγράμματος με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξειδικευμένο σε θέματα επιδημιολογικής επιτήρησης και υγειονομικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης (ιατρούς, επιδημιολόγους, επισκέπτες υγείας, νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, διαπολιτισμικούς διαμεσολαβητές, κ.ά).

Τα νέα στελέχη θα ενισχύσουν το σύστημα επιδημιολογικής επιτήρησης και θα συμβάλλουν στην ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης τόσο στις δομές φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών της ηπειρωτικής χώρας όσο και στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης που λειτουργούν των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Λέρος, Σάμος, Κως).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 15:00.

Η προκήρυξη εδώ

Related posts

Ημέρα Εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων την 21η Νοεμβρίου – Οι εκδηλώσεις

admin

Συμπλοκή μεταναστών με μαχαίρια και κοντάρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Σάμος: Μαθητές και εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

admin

Καθημερινές Θείες Λειτουργίες έως τα Χριστούγεννα στη Μητρόπολη Σάμου

admin

Στους 34.866 επιβάτες έκλεισε ο Οκτώβριος στο αεροδρόμιο Σάμου

admin

Στις 28 Νοεμβρίου φωταγωγείται το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία Πυθαγόρα

admin

Σε εξέλιξη φωτιά στους Φούρνους- Δεν απειλούνται κατοικίες

admin

Καταγγελία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για την κατάσταση της Πορφυριάδας

admin

Δημιουργία Τράπεζας Αίματος από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρλοβάσου

admin