22/04/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Επίσκεψη του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος στη Σάμο – ενημέρωση για το έργο και τα προβλήματα της Υπηρεσίας

Ομαδική φωτογραφία έξω από το Λιμεναρχείο Σάμου με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο ΛΣ Χρήστο Κοντορουχά και στελέχη της Υπηρεσίας

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος ΛΣ Χρήστος Κοντορουχάς, επισκέφθηκε σήμερα το Λιμεναρχείο Σάμου μαζί με τον Κλαδάρχη Επιχειρήσεων, Υποναύαρχο ΛΣ Γεώργιο Χριστιανό.

Συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχο ΛΣ Αντώνιο Μανούσο, τους προϊσταμένους και τους κυβερνήτες των σκαφών, και άκουσε από κοντά τι αντιμετωπίζουν καθημερινά στη δουλειά τους. Μίλησε και με τα πληρώματα και τους εξέφρασε τα συγχαρητήριά του.

Στη συνέχεια είχε συναντήσεις με τον Ταξίαρχο της 79ης ΑΔΤΕ, τον Αστυνομικό Διευθυντή Σάμου και τον Διευθυντή της Frontex, ενώ βγήκε και σε περιπολία με το σκάφος ΠΑΘ-090.

Πηγή Λιμήν Βαθέος Σάμου