31/05/2026
Σαμιακά

Δύο αντλίες πυρόσβεσης Miyake παρέδωσε το Ίδρυμα Φίλων της Σάμου στους εθελοντές Μαραθοκάμπου

Δύο τροχήλατες αντλίες πυρόσβεσης παρέδωσε το Ίδρυμα Φίλων της Σάμου στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μαραθοκάμπου το Σάββατο 30 Μαΐου, ενισχύοντας τον εξοπλισμό των εθελοντών πυροσβεστών του νησιού εν μέσω αντιπυρικής περιόδου.

Τις αντλίες παρέδωσαν ο πρόεδρος του Ιδρύματος Piet Bergstra και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Albert de Graaff. Παρόντες από την πλευρά της Εθελοντικής Πυροσβεστικής ήταν οι Παντελής Βολακάκης και Εύδοξος Πίττας.

«Είμαστε ευγνώμονες που το Ίδρυμα Φίλων της Σάμου μάς στηρίζει με εξοπλισμό που ενισχύει τόσο την αποτελεσματικότητα του έργου μας όσο και την προσωπική μας ασφάλεια», δήλωσε ο κ. Βολακάκης.

Οι αντλίες τύπου Miyake διαθέτουν τετράχρονο κινητήρα 7 ίππων και είναι σχεδιασμένες για πυρόσβεση σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές. Ο τροχήλατος σχεδιασμός τους επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη στο πεδίο.

Το Ίδρυμα Φίλων της Σάμου, στηρίζει δράσεις πολιτικής προστασίας και εθελοντικών υπηρεσιών του νησιού. Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να το κάνουν στο: https://tinyurl.com/3enjct4w

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στους 1.134 οι διαμένοντες στην ΚΕΔ Ζερβού

Τραυματισμός γυναίκας στο Μεγάλο Σεϊτάνι και επιχείρηση μεταφοράς από την ΕΟΔ Σάμου

Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης στο επίκεντρο εκδήλωσης της Μητρόπολης Σάμου

Τρισάγιο του Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας για τους κεκοιμημένους

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ένωση Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου

Κ. Έλληνας στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Υστερούμε σε όραμα στο νησί μας»