01/09/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Χειροπέδες σε δύο επιχειρηματίες στο Πυθαγόρειο Σάμου για διατάραξη κοινής ησυχίας

Screenshot_1967

Έλεγχοι της Αστυνομίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Πυθαγόρειο Σάμου κατέληξαν στη σύλληψη δύο ιδιοκτητών την Κυριακή 7 Ιουνίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η ένταση της μουσικής ξεπερνούσε τα επιτρεπόμενα όρια και προκαλούσε διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου και του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου. Κατά τη διάρκεια των μετρήσεων διαπιστώθηκε ότι σε δύο καταστήματα είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα με ένταση μεγαλύτερη από το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο.

Σε βάρος των δύο ημεδαπών σχηματίστηκαν, κατά περίπτωση, δικογραφίες για παραβάσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σάμος: 897 έλεγχοι και 6 παραβάσεις για μη χρήση κράνους στην εβδομαδιαία εκστρατεία της Τροχαίας

Χώρα Σάμου: Πλαστά χαρτονομίσματα σε έλεγχο της ΟΠΚΕ

Καμία πολυσύχναστη παραλία σε Σάμο και Φούρνους για το 2027, δύο στην Ικαρία

Απάτη με phishing στη Σάμο: Tαυτοποιήθηκε 40χρονος για υπεξαίρεση 1.440 ευρώ

Σάμος: Τον τραυμάτισαν με ψαλίδι σε κοιλιά και θώρακα

Σάμος: Το Λιμεναρχείο εντόπισε τρεις ημεδαπούς με κάνναβη κατά τον κατάπλου πλοίου στο Μαλαγάρι