23/11/2025
Πολιτικά

Εκλογές Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Σάμου με προβάδισμα Ζαφείρη στις κάλπες

Η καταμέτρηση των εκλογών της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Σάμου ολοκληρώθηκε στις κάλπες Βαθέος και Καρλοβάσου, με καθαρό προβάδισμα για τον Δημήτρη Ζαφείρη. Το τελικό αποτέλεσμα παραμένει ανοιχτό, καθώς εκκρεμεί η ανακοίνωση των ψήφων της ηλεκτρονικής διαδικασίας, που δεν έχουν δοθεί μέχρι τώρα. Η συμμετοχή στις δύο έδρες κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Στο Βαθύ, Δημήτρης Ζαφείρης έλαβε 140 ψήφους και Δημήτρης Πετρούσκας 50. Στο Καρλόβασι, καταγράφηκαν 89 ψήφοι για Ζαφείρη και 48 για Πετρούσκα. Στα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. στο Βαθύ, πρώτος σε σταυρούς αναδείχθηκε ο Βασίλειος Πανουράκης με 81. Ακολούθησαν: Εμμανουήλ Βαλής 51, Κυριάκος Ζαχαράκης 47, Ευγένιος Χαρδαβέλλας 42, Ηλίας Παναγιώτου 37, Δημήτρης Κυριαζής 34, Στέφανος Σπυρίδωνος 23.

Στο Καρλόβασι, την πρώτη θέση στα μέλη πήρε ο Στέφανος Σπυρίδωνος με 91 ψήφους. Στη συνέχεια: Χρήστος Ευγενικός 75, Εμμανουήλ Βαλής 30, Κυριάκος Ζαχαράκης 9, Βασίλειος Πανουράκης 28, Ηλίας Παναγιώτου 13, Ευγένιος Χαρδαβέλλας 3, Δημήτρης Κυριαζής 2.

Στο τέλος της διαδικασίας, ο Δημήτρης Πετρούσκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στη διαδικασία και βρεθήκαμε εδώ. Τα μέλη του κόμματος που ήταν στις εφορευτικές επιτροπές και τους υποψηφίους. Θα ήθελα όμως ταυτόχρονα να ευχαριστήσω τα μέλη του κόμματος που πήγαν να ψηφίσουν. Εύχομαι καλή επιτυχία στα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. και στον νέο πρόεδρο Δημήτρη Ζαφείρη. Του εύχομαι μια θητεία παραγωγική, τόσο σε επίπεδο πολιτικής όσο και σε επίπεδο οργάνωσης.»

Related posts

Δράσεις της ΚΝΕ στη Σάμο για την «Εβδομάδα Διάδοσης του Κομμουνισμού»

Πού ψηφίζουν τα μέλη της ΝΔ στις 23 Νοεμβρίου

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Ειρήνης και προβολή ταινίας στη Σάμο

Υπουργείο Ναυτιλίας: Πώς ενισχύεται η ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση της Σάμου

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στη Σάμο ο Λογοθέτης – Παραιτείται ο Γενικός Γραμματέας για τις κάλπες του 2027

Ο Δημήτρης Γλυμής εκπρόσωπος της κυβέρνησης στον εορτασμό της 113ης Επετείου Ένωσης της Σάμου με τη μητέρα Ελλάδα