31/10/2025
Σαμιακά

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Σάμου στο πλευρό του Κ.Η.Φ.ΑμεΑ «Η Μέλισσα»

Ένα μήνυμα στήριξης, ασφάλειας και κοινωνικής προσφοράς μετέφερε η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Σάμου, κατά την επίσκεψή της την Τετάρτη 11 Ιουνίου στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Η.Φ.ΑμεΑ) «Η Μέλισσα», που εδρεύει στο Καρλόβασι.

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Παναγιωτόπουλο Κωνσταντίνο, τον Ταμία κ. Ευγενικό Ευάγγελο και το μέλος κ. Λυμπράδο Μάριο, βρέθηκε στους χώρους του Κέντρου, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά και το εξειδικευμένο προσωπικό.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι συνοριακοί φύλακες προσέφεραν συμβολικά εικαστικά δώρα στα παιδιά, ενώ παράλληλα πραγματοποίησαν μια εποικοδομητική συζήτηση. Μέσα από αυτή, παρουσίασαν πτυχές του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας και του κλάδου τους, με στόχο την ενίσχυση της αίσθησης ασφάλειας και την καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία.

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων τόνισε τη σημασία της επίσκεψης, αναφέροντας πως τους γέμισε «συγκίνηση, δύναμη και αισιοδοξία». Όπως σημειώνεται, τέτοιες δράσεις επιβεβαιώνουν την ακράδαντη πίστη των μελών της στην κοινωνική προσφορά και στην αξία της ανθρώπινης επαφής με φορείς που επιτελούν τόσο σπουδαίο έργο.

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση και το προσωπικό του Κ.Η.Φ.ΑμεΑ «Η Μέλισσα» για τη φιλοξενία και τη θερμή τους υποδοχή.

Related posts

Κλείνει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Πυθαγόρειο από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου

admin

Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Σάμου για τις νέες αλλαγές στα εργασιακά

admin

Εκλογές Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου Σάμου από 8 έως 19 Νοεμβρίου – Αναλυτικά οι ημερομηνίες και οι περιοχές

admin

Ξεκινά τη Δευτέρα το γαστρεντερολογικό ιατρείο στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Μητροπολίτης Σάμου Ευσέβιος: «Η ελπίδα μας αναπτερώνεται για την αποκατάσταση των Ιερών Ναών»

admin

Ολυμπιακός: Μεγάλη δωρεά για την αποκατάσταση του κτηρίου Μώραλη στη Σάμο

admin

Νεκρή μεσογειακή φώκια εντοπίστηκε νότια της Σάμου

admin

Ανοιχτή επιστολή του Τ.Ε.Ε. Σάμου προς τον Πρωθυπουργό: «Στον επόμενο, μεσαίας ή μεγάλης έντασης σεισμό στη Σάμο θα γίνει μακελειό»

admin

Συγκινεί ο πατέρας της 11χρονης Καλλιόπης από τη Σάμο: «Η βοήθειά σας είναι υπέρ αρκετή»

admin