03/05/2026
Σαμιακά

Ευχαριστήριο για ΜΕΘ και Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Νοσοκομείο Σάμου.

Στην Εντατική και στους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά σιωπηλές μάχες εκεί μέσα, προσπαθώντας με όλη τους την ψυχή να γίνουν μια γέφυρα ζωής για τους ανθρώπους που αναλαμβάνουν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Αλλά κυρίως στην Παθολογική Κλινική και σε όλους τους νοσηλευτές της, με τους οποίους περάσαμε πολύ χρόνο μαζί.

Κάτω από αντίξοες συνθήκες, με ελλείψεις και δυσκολίες, είναι πάντα εκεί: με υπομονή, αγάπη, χαμόγελο και πραγματικό ενδιαφέρον για τους ανθρώπους μας. Η φροντίδα και η τρυφερότητα που έδειξαν στη μαμά μου δεν περιγράφονται με λόγια. Αυτή η όμορφη ομάδα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά μου.

Ιδιαίτερη και βαθιά ευγνωμοσύνη θέλω να εκφράσω στον αξιόλογο γιατρό μας, Fabio Giardina. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη μαμά μου, μετά την αεροδιακομιδή της από τη Ρόδο, στάθηκε δίπλα μας με επαγγελματισμό, ειλικρίνεια και ανθρωπιά. Μου εξηγούσε τα πάντα με σαφήνεια, ανέλυε κάθε θέμα υγείας με προσοχή, έδινε σημασία σε κάθε λεπτομέρεια και πρότεινε πάντα ουσιαστικές και σωστές λύσεις.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων που σας γνώρισα, γιατί πέρα από εξαιρετικός γιατρός, είστε πάνω απ’ όλα ένας καλός άνθρωπος με ενσυναίσθηση. Και αυτό κάνει όλη τη διαφορά.

Η ευγνωμοσύνη δεν χωρά σε λέξεις, αλλά ελπίζω αυτές να αγγίξουν έστω και λίγο τις καρδιές σας, όπως αγγίξατε τη δική μας.

 

Με εκτίμηση

Καλαφάτη Μαρία

Δασύρα Ρόζα

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Νωρίτερα φέτος οι μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες – εντοπίστηκαν και στα νερά της Σάμου

Πανήγυρη του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος στη Χώρα Σάμου στις 9 και 10 Μαΐου

Σάμος: Έφτασαν οι πρώτοι 150 Βρετανοί τουρίστες της Jet2 μετά από 8 χρόνια προσπαθειών

Τροποποιείται το δρομολόγιο του Blue Star Myconos από Θεσσαλονίκη λόγω κακοκαιρίας

Πορεία, κατάθεση στεφάνων, ομιλίες και συναυλία οι εκδηλώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς στη Σάμο

Αρχιπέλαγος: Σταχτοδέλφινο ανάμεσα σε Χίο και Ικαρία