16/09/2025
Σαμιακά

Αγανάκτηση για την κατάσταση του Δημοτικού Γηπέδου Πυθαγορείου: Ακούρευτο γκαζόν, βουλωμένα μπεκ και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα

Έντονη ανησυχία και αγανάκτηση επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Πυθαγορείου σχετικά με την κατάσταση του Δημοτικού Γηπέδου ποδοσφαίρου. Μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολίτες και γονείς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την εμφανή εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων, οι οποίες χρησιμοποιούνται καθημερινά από δεκάδες παιδιά μικρών ηλικιών.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η εικόνα του γηπέδου απέχει πολύ από την ιδανική. Ο χλοοτάπητας παραμένει ακούρευτος εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες, ενώ τα μπεκ του συστήματος αυτόματου ποτίσματος φέρονται να είναι βουλωμένα ήδη από τον Ιανουάριο, γεγονός που εμποδίζει τη σωστή συντήρηση του αγωνιστικού χώρου.

Η κατάσταση αυτή προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς στο συγκεκριμένο γήπεδο προπονούνται σε καθημερινή βάση παιδιά των τμημάτων Κ-12 και των Ακαδημιών ποδοσφαίρου, με τις ηλικίες να ξεκινούν από μόλις 6 ετών. Οι προπονήσεις, μάλιστα, αναμένεται να συνεχιστούν για τουλάχιστον έναν ακόμη μήνα, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη για ασφαλείς και κατάλληλες συνθήκες άθλησης.

Πέρα από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται και η υπόσχεση για την κατασκευή περίφραξης, η οποία θα επέτρεπε στους γονείς να παρακολουθούν με ασφάλεια τις προπονήσεις των παιδιών τους. Όπως καταγγέλλεται, παρά τις πολλαπλές επισκέψεις κλιμακίων των δημοτικών υπηρεσιών (7-8 φορές μέσα στον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με τις αναρτήσεις), καμία πρόοδος δεν έχει σημειωθεί στο συγκεκριμένο έργο.

Η απογοήτευση είναι διάχυτη, με πολίτες να εκφράζουν την πικρία τους και για την απαξίωση της εθελοντικής προσφοράς, σημειώνοντας πως “καλός και ο εθελοντισμός αλλά στο τέλος σε περνάνε και για μα@@α”.

Related posts

«Μας διέλυσαν»: Οργή και απόγνωση αγρότη στη Σάμο για τις ζημιές από αγριογούρουνα

admin

Παράδοση – παραλαβή στην ΑΣΔΕΝ με πρωταγωνιστές δύο Σαμιώτες αξιωματικούς

admin

Κάλεσμα σωματείων και συλλόγων στη Σάμο για την υγεία – Συγκέντρωση 16/9 στην Πλατεία Πυθαγόρα

admin

Eορτάζει το εκκλησάκι των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, στο αίθριο του Ιστορικού Αρχείου της Σάμου

admin

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί Σάμου κατά της αξιολόγησης

admin

Σάμος: Η σκληρή αλήθεια μέσα από τα μάτια των πολιτών

admin

Το «Ariadne» αντικαθιστά τα «Lefka Ori»

admin

Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης: «Όχι στα αργύρια του τουρισμού για το ΝΑΤΟ»

admin

Blue Star Myconos: Τα δρομολόγια από 15/9 έως 31/10

admin