22/08/2026
Περιφερειακά

Μαυρατζώτης :«Εξαιρετική ευκαιρία να αναδείξουμε τις ομορφιές μας» – Η Σάμος στην ITB Berlin 2025

482219397_10236036208864052_5497490817362133783_n

«Εξαιρετική ευκαιρία να αναδείξουμε τις ομορφιές μας»: Η Σάμος στην ITB Berlin 2025

“Για ακόμα μια χρονιά στο Βερολίνο, όπου η παρουσία μας σε αυτή τη σημαντική διεθνή έκθεση, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να αναδείξουμε τις ομορφιές, την πολιτιστική μας κληρονομιά και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει ο τόπος μας”. Με αυτά τα λόγια, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Ελισαίος Μαυρατζώτης,  απο το περίπτερο της περιφέρειας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την προβολή του νησιού στην ITB Berlin 2025, τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στον κόσμο.

Η παρουσία της Ελλάδας στην ITB Berlin 2025 στέλνει θετικά μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό το 2025, με την χώρα μας να εδραιώνει τη θέση της ως κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός παγκοσμίως.Μαυρατζώτης :«Εξαιρετική ευκαιρία να αναδείξουμε τις ομορφιές μας» – Η Σάμος στην ITB Berlin 2025

Στο πλαίσιο της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαφές με τουριστικούς πράκτορες και ξενοδόχους από τη Σάμο, με στόχο την προώθηση του νησιού ως ιδανικού προορισμού για το 2025. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη βιωσιμότητα, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την ανάπτυξη νέων προορισμών, με στόχο την προώθηση μιας ολοκληρωμένης και βιώσιμης τουριστικής εμπειρίας.

Η ITB Berlin 2025 αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την Ελλάδα να προβάλει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και να ενισχύσει τη θέση της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Την Παρασκευή ξεκινά ο 3ος ψεκασμός δακοκτονίας σε επτά περιοχές

Τελευταίο αντίο αύριο στον Δημήτρη Καρύδη, μεσίστιες οι σημαίες στα κτίρια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου σε ένδειξη πένθους για τον Δήμαρχο Φούρνων Δημήτρη Καρύδη

Αναβαθμίζεται ο οδοφωτισμός της Σάμου: 136 νέα φωτιστικά σε δέκα περιοχές

Σπιρομετρήσεις στο προσωπικό της Π.Ε. Σάμου για την πρόληψη αναπνευστικών προβλημάτων

Στη Ρόδο συναντώνται οι Περιφερειάρχες των τεσσάρων νησιωτικών Περιφερειών, υπογράφουν τη «Διακήρυξη της Κέρκυρας»